Herfstproof outfit met deze enkellaarsjes van Manfield

Het heeft even geduurd (de laatste foto verklaart waarom), maar hier is eindelijk het artikel met mijn nieuwe Manfield enkellaarsjes! Een tijdje geleden werd ik gevraagd als Manfield Style Advisor en er leek me niets leuker dan dat! Samenwerken met één van mijn favoriete schoenenwinkels, hoe leuk is dat? 

Speciaal voor de herfst bestelde ik deze zwart leren chelsea boots. Ik was specifiek op zoek naar zwarte laarsjes die ik overal mee te combineren zijn. Toen ik deze chelsea boots zag was het liefde op het eerste gezicht! Als dat kan met schoenen dan haha. Ik bestelde ze toen ik nog op vakantie was dus bij thuiskomst stonden ze al op mij te wachten. Dit doe ik trouwens wel vaker..ik vind het namelijk nooit leuk om weer naar huis te gaan als ik op vakantie ben.  Vanaf mijn vakantieadres bestel ik dan iets (schoenen, kleding of wat dan ook) zodat ik weet dat er thuis een cadeautje ligt. Haha. Geen grap trouwens, ik doe dat echt.

Maar goed, deze laarsjes hebben een binnen-en buitenzijde van leer. Door de elastieken sluiting hebben ze een perfecte pasvorm. Je kunt met deze laarsjes een paar centimeter bij je lengte smokkelen..de hak is 4 cm.

Bestellen bij Manfield is gemakkelijk!
Bestel je voor 18.00 u dan heb je je bestelling de volgende dag al in huis. Én: verzenden is gratis! Scheelt toch altijd een paar euro, mooi meegenomen toch?

Ik ben benieuwd wat jullie van mijn nieuwe laarsjes vinden! Heb jij al herfstproof schoenen gekocht? Laat het gerust weten in de comments!

Volg:

Comments

 1. 20 november 2017 / 16:15

  Wat is je buikje goed gegroeid en ik moet je zeggen dat mijn voorgevoel klopte want ik dacht al voor dat jullie op holiday gingen dat je zwanger kon zijn….
  Ik gun het jullie van harte….
  Hoop dat het goed met je gaat….

  Xoxo

 2. Tjardy
  20 november 2017 / 10:19

  Heel mooi! Ik hou hiervan!

 3. Elieke
  20 november 2017 / 09:21

  Ze zijn mooi! Ik zoek zulke in het donkerbruin.

 4. Marloes
  20 november 2017 / 09:20

  Wauw, deze laarsjes zijn geweldig! Wat zie je er goed uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge