Persoonlijke update | Groot nieuws!!

Hoi allemaal! Na weken afwezigheid vond ik dat het de hoogste tijd werd om jullie weer eens een update te geven. De weken vliegen voorbij en de vakantie waar we zo lang naar uit hadden gekeken zit er ook al weer op! Dus vandaag: een persoonlijke update…met groot nieuws!

12 dagen waren we op Aruba, en wat was het er leuk!! We hebben iedere dag lekker aan het strand en bij het zwembad gelegen. Veel gegeten en met een huurauto het eiland over gereden.

En Aruba was al heel speciaal voor ons…maar is nu nóg specialer! Want op de tweede dag heeft Ron mij ten huwelijk gevraagd!

Een beter moment en een betere plek had hij niet kunnen uitkiezen! Een vakantie om nooit te vergeten!

Eenmaal thuis zijn we weer aan het werk en doordat het zo vroeg donker is heb ik bijna geen vrij moment om foto’s te maken voor mijn blog. De pakketjes stapelen zich torenhoog op dus ik beloof jullie dat er weer veel artikelen aankomen!

Bedankt voor het lezen! X

Volg:

Comments

 1. 10 november 2017 / 16:22

  had het al gezien op instagram, heel tof! nogmaals gefeliciteerd! veel plezier met alle voorbereidingen!

 2. 10 november 2017 / 15:23

  Wauw wat een fantastisch leuk nieuws! Van harte gefeliciteerd en geniet van jullie roze wolk!! <3 Wat een prachtige ring en een heerlijke zomerse foto trouwens. Liefs!

 3. 10 november 2017 / 14:55

  Waaauw! Gefeliciteerd!! Wat een goed nieuws. Klinkt als mijn droomaanzoek, ik ben half Arubaans dus gek op het eiland en die ring is ook mijn droomverlovingsring haha!!

 4. marietje
  10 november 2017 / 13:53

  Gefeliciteerd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge