Photo Diary #6 Winkelen, naar Duitsland & vakantie voorbereidingen

Goedemorgen! Ik heb mijn best gedaan om wat meer foto’s te maken dan de vorige keer! Het is me bijna gelukt haha. Kijk je weer mee? 

Omdat we bijna op vakantie gaan moesten we zonnebrandcrème, aftersun en anti muggenspray kopen. Ook kochten we deze fijne douchegel van Lovea. Ik koop altijd voor iedere vakantie een douchegel die ik nog nooit eerder heb gebruikt zodat die geur me voor altijd herinnerd aan die ene vakantie.

Het was laatst zulk lekker weer dat Ron en ik een dagje naar Bad Bentheim (in Duitsland) gingen. Vroeger kwam ik daar heel vaak, nu was ik er al een lange tijd niet geweest. Het is daar erg mooi en ik krijg er altijd een vakantiegevoel van. Het is maar een half uurtje rijden van ons huis.

Dit kocht ik bij Kruidvat voor op school. De geluidenbingo wordt al volop gebruikt in de klas, mijn kleuters vinden het erg leuk!

Mijn moeder en ik gingen een dagje winkelen in Munster, weer in Duitsland haha. Eerst een kopje thee!

One Ginger Morning is onze favoriet, die flessen zijn niet aan te slepen bij ons haha. Deze Limited Edition nam ik natuurlijk mee!

Voor het eerst uit eten bij La Cubanita, we hadden wat te vieren! Wij waren er allebei nog nooit eerder geweest, maar willen er wel vaker naar toe gaan. Het was erg lekker!

Ohhhh de nieuwe Disney collectie van Pandora!! Zo leuk, ik wil alles wel haha. Ik ga op vakantie ook even kijken, hopelijk is de collectie daar nét iets ruimer!

Van deze berg eten krijgen jullie nog een uitgebreid artikel te zien, maar hier alvast een voorproefje. Er werd een enorm groot buffet bezorgd door De Buffettenboer; de hele familie schoof aan. Ik krijg er al weer honger van als ik het zie haha.

Bij DNA in Enschede liet ik weer nieuwe nagels zetten. Nog één keer een fel kleurtje voordat ik overga op rustige herfstkleurtjes :)

Bedankt voor het kijken, hopelijk hebben jullie ook een leuke week gehad! X

Volg:

Comments

 1. 17 november 2017 / 23:31

  Ik hou van Duitsland. Sommige steden en vooral stations zijn een beetje grijs en onplezierig. Maar het land heeft echt veel te bieden. Ik kom er vaak. En leuke fotos!

 2. 21 oktober 2017 / 09:49

  Leuk zo een dagje uit in het buurland ;-)
  Je had heerlijk en zo goed geshopt.
  Prachtige sieraden collectie.

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge