Uit eten in je eigen huis!

Wij hebben afgelopen week zoiets leuks (en lekkers!) gedaan! Het heeft te maken met eten en als je ons een beetje kent weet je dat wij daar heel blij van worden!

Rond een uur of 3 ’s middags werd er aangebeld, er stond een bezorger van De Buffetten Boer voor de deur. En hij stond daar niet met lege handen….in tegendeel. Hij had twee grote koelboxen bij zich, vol met eten..gasbranders werden tevoorschijn gehaald, een krat met servies werd naar binnen gebracht. Alles werd keurig bij ons afgeleverd. Na een uitleg over het in elkaar zetten en het aansteken van de gasbranders, ging de bezorger weer weg. Maar niet voordat hij ons vertelde dat we alles de volgende dag zo weer buiten konden zetten, hij zou alles weer op komen halen.

Om half 7 zou de hele familie voor de deur staan (het was een buffet voor 12 personen!) dus rond een uur of 5 staken we de branders aan. Het eten heeft ongeveer een uur tot anderhalf uur nodig om warm te worden. Er werden extra branders bijgeleverd, voor het geval je het eten nog wat langer warm wilt houden. Eén brander brandt zeker 3 uur!

Wij kregen het Keuze is Reuze Buffet en de keuze was zeker reuze!! Het leek wel een all you can eat buffet bij ons thuis haha. Er was volop keus uit salades en vlees. Er was o.a. varkensoesters in champignonsaus, beenham, kipdijfilet, gehaktballetjes, stoofvlees en ribeye. De salade met appel en broccoli was een groot succes! Daarbij werd er rijst of gebakken aardappeltjes geserveerd. Stokbrood en sausjes erbij en het buffet was compleet!

Er is echt niets waar ze niet aan hebben gedacht; borden, bestek, servetten en zelfs opscheplepels werden meegeleverd. Je hoeft als gastvrouw alleen nog maar voor drinken te zorgen.

We hebben heel erg lekker gegeten en na afloop was er zelfs nog over. Handig zo’n catering aan huis!!

Wij vonden het heel erg leuk om een keer uit te proberen en ik raad De Buffettenboer zeker aan als je een feestje hebt en lekker eten op tafel wilt zetten. Aan alles wordt gedacht, het wordt bij je bezorgd en weer opgehaald. Je hoeft niet eens af te wassen! Ideaal toch? Zoals ik al eerder schreef hebben wij het Keuze is Reuze Buffet gehad. Maar….er is nog veel meer! Zo kun je ook kiezen voor het Stampotbuffet, Luxe Buffet, Lunch Buffet, Italiaans Buffet of Vis Buffet. Genoeg keus zodat er voor iedereen wel iets lekkers bij zit.

Wij willen de Buffetten B oer bedanken voor het heerlijke buffet en de topservice!! Alles was tot in de puntjes verzorgd! Neem voor meer informatie over de buffetten en de prijzen eens een kijkje op de website van De Buffetten Boer

*

Volg:

Comments

  1. 22 januari 2018 / 19:46

    Wauw ziet er allemaal heerlijk uit! Wel een beetje jaloers… want van eten kan ik ook echt gelukkig worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge