Een lekker kopje thee tijdens het bloggen!

Nu het buiten weer wat kouder wordt (oké, afgelopen weekend toevallig even niet), vind ik niets fijner om met een dekentje op de bank te kruipen. Chocola aan de ene kant en een grote kop thee aan de andere kant. Lekker cliché!

Ook op mijn werk en als ik aan het bloggen ben drink ik graag thee. Toen onze keuken geplaatst werd hebben we dan ook heel bewust gekozen voor een kokend water kraan! Ideaal, want zo heb je direct heet water. Geen ‘gedoe’ meer met waterkokers die je 4 keer aan moet zetten omdat je de eerste 3 keer vergeten was dat je ‘em aangezet had. Ik ben vast niet de enige!

Van Simon Lévelt kreeg ik deze mooie theemok opgestuurd. Inclusief thee-ei en een zakje thee, in mijn lievelingssmaak, cactus.

Deze mok past perfect in ons interieur, wij hebben veel groen in huis! Ik ben er dan ook heel erg blij mee. Hij heeft een perfect formaat, niet te klein maar ook weer niet te groot zodat het laatste beetje al afgekoeld is voor je daar aan toe bent.

Wat is jouw lievelingssmaak thee? Laat het gerust weten in de comments!

*

Volg:

Comments

 1. 17 november 2017 / 23:27

  Ik drink altijd veeeeel koffie tijdens het bloggen. De mok is trouwens echt fantastisch.

 2. chucky1012
  16 oktober 2017 / 06:07

  Mooie mok
  De thee lijkt me heerlijk……

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge