Review: Rituals The Ritual of Anahata

Ik ontving vorige week enkele producten uit de limited edition wintercollectie van Rituals; Rituals The Ritual of Anahata, daar vertel ik jullie graag iets meer over! 

Rituals Cosmetics lanceert nieuwe limited edition wintercollectie

Wanneer je jezelf de ruimte gunt om het rustiger aan te doen, kan dit helpen om je leven weer in balans te brengen en schoonheid en geluk te vinden in de kleinste dingen. Rituals Cosmetics gelooft in soulful living en nodigt iedereen uit om meer aandacht te schenken en je hart te openen. De nieuwe limited edition wintercollectie, The Ritual of Anahata, bevat een combinatie van ingrediënten die helpen te onthaasten en in balans te blijven. Palissander staat bekend om zijn heerlijke geur en kalmerende eigenschappen, den helpt het stressniveau te verlagen en je stemming te verbeteren. Bron 

Open je hart met de geur van palissander en dennenhout. Dennenhout is een uitstekend middel om je stemming te verbeteren dat het van oudsher in veel culturen wordt gebruikt en palissander staat bekend om zijn heerlijke geur en is in India in de loop der eeuwen een van de meest gebruikte en gewaardeerde stoffen geworden. Beide ingrediënten hebben een stimulerende werking en helpen je hart, lichaam en ziel te ontspannen. Ik vind de geur geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

De showerfoams van Rituals geven mij echt een gevoel van luxe, misschien ben je er al mee bekend, misschien niet. Het is eigenlijk een soort scheemschuim bus waar een gel vormige substantie uitkomt. Zodra je dit mengt met water veranderd de gel in een heerlijk schuimende mousse.

De bodycream is erg fijn in gebruik, je hebt er maar weinig van nodig om je huid zacht te laten aanvoelen. De combinatie met de showerfoam is perfect!! Zo creëer je heel gemakkelijk een relax momentje voor jezelf.

De Rituals The Ritual of Anahata collectie is limited edition en is vanaf nu verkrijgbaar in de Rituals winkels en in hun online shop.

Heb jij wel eens producten van Rituals gebruikt? Krijg jij er ook zo’n luxe gevoel van? Laat het gerust weten in de comments!

*

Volg:

Comments

 1. Louise de Groot
  27 augustus 2018 / 15:34

  Wat jammer dat deze anahata niet meer te verkrijgen is.

 2. 15 oktober 2017 / 09:52

  Ja, ik heb ook twee producten uit deze lijn , de showerfoam en de bodymist. De geur vind ik echt heel verrassend en vernieuwend en de producten zien er ook zo fabulous uit.

 3. 14 oktober 2017 / 10:34

  Prachtige producten……
  Ik zal van de week naar de winkel gaan om eraan te snuffelen….
  Zulke mooie foto’s.

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge