Photo Diary #5 Veel eten, nieuwe nagels & plantjes

Goedemorgen! Het is alweer een tijdje geleden dat ik een Photo Diary plaatste, maar ik had niet zoveel foto’s om te laten zien haha. Ik heb vooral veel gewerkt en in de weekenden heb ik niet echt iets gedaan dat de moeite waard is om te laten zien. Maar goed, ik vond het toch wel weer tijd worden! Kijk je mee? 

Ik krijg al weer honger als ik dit zie, haha. Met Vera en Nikkie gingen we ‘all you can eaten’ bij een restaurant hier in de buurt. Dat stokbrood wat je ziet is zo lekker, volgens mij is het gefrituurd.

Heel handig die verspakketten van de Albert Heijn. De tomatensoep en de pompoensoep vind ik het lekkerst.

Tip: deze fixing spray van MAC! Ik gebruik het nu een jaar of 3 en het is heel handig. Een paar spuitjes na het aanbrengen van je make-up en je make-up zit de hele dag goed!

Op school hadden we vrijdagmiddag een festival, dat was super leuk! Elke groep had iets gemaakt om te verkopen en er was van alles te doen, heel gezellig!

Ik had bloempotjes geschilderd met mijn kleuters.

De kiwi’s zijn lekker nu!

Ik liet mijn nagels weer doen, ik ben zo blij als het er allemaal weer netjes uit ziet!

De komende tijd heb ik weinig gepland, een beetje aftellen voor onze vakantie, we gaan al bijna naar Aruba!! 

Volg:

Comments

 1. 12 oktober 2017 / 07:18

  Omg, al dat eten. ZOO lekker! En wat heb je ongelofelijk mooie nagels, zeg!

 2. 1 oktober 2017 / 08:38

  Lekker , bijna op vakantie! Zo fijn dat je het nog tegoed hebt terwijl iedereen al weer terug is. Yes! Mooi, je nagels. Ik kan daar ook altijd zo van genieten, als ik er qua nagels weer helemaal netjes bij loop;-)

 3. 1 oktober 2017 / 06:56

  Leuke foto’s en vooral die van de beschilderde bloempotjes.

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge