Biblos Fashionshow by Josh V & Nikkie Plessen

Afgelopen zondag 1 september was ik samen met een vriendin bij de jaarlijkse modeshow van Biblos in samenwerking met Josh V en Nikkie Plessen. Deze modeshow werd gehouden in Fellini, dit is een uitgaansgelegenheid in Enschede waar je kunt ontbijten, lunchen, dineren, borrelen en dansen! (Elke maandag hebben ze bovendien Mojito Monday, maar dat terzijde). Eén keer per jaar houdt kledingwinkel Biblos een modeshow waarin ze van een aantal merken de nieuwe collectie laten zien. Dit keer was het dus in samenwerking met Nikkie Plessen en Josh V en wij hebben al een paar mooie items mogen zien!

Biblos is een kledingwinkel in het centrum van Enschede die merken verkoopt zoals Josh V, Nikkie, Marc Cain, Sylvia Secret, Violanti en nog heel veel meer. Naast kleding verkopen ze ook sieraden, tassen, riemen, schoenen, geurkaarsen en handschoenen.

We werden welkom geheten zoals wij graag welkom geheten worden, namelijk met een glaasje prosecco. De modeshow vond plaats in het gedeelte waar normaal gesproken gedanst wordt, nu was er een catwalk gebouwd. Het zag er allemaal erg mooi uit! Een dj verzorgde de muziek, dit vind ik ook altijd veel leuker dan wanneer ze ‘gewoon’ een cd opzetten.

Biblos Biblos

Hoewel ik de kleding van zowel Josh V en Nikkie Plessen altijd erg mooi vind, moet ik zeggen dat ik de pasvorm van sommige broeken niet bij alle modellen even mooi vond. Nou weet ik dat dit bij iedereen persoonlijk is en ook bij iedereen weer anders is, maar het viel me op!

Er zaten wel een heleboel mooie dingen in de collectie hoor! Zo heb ik een prachtig donkergroene (nep) bontjas gezien van Nikkie, super mooie (maar voor mij ondraagbare) laarzen, een heel leuk metallic kleurige blazer en veel verschillende jasjes van (nep)bont. Zelf vind ik ‘simpele’ T-shirts met een opvallende tekst erop super leuk, deze waren ook volop te zien! En hoe gaaf is deze tas? Na afloop was er nog gelegenheid om te kleding die geshowd werd zelf te shoppen. Boven was namelijk een mini winkeltje ingericht, waar je kon passen en zelf iets kon kopen! Ik heb de bontjas nog aangepast, maar deze was in mijn eigen maat echt veel te groot. Jammer genoeg hadden ze geen kleinere maat meer, maar deze wil ik zeker weten nog aanschaffen voor de winter! De vriendin waarmee ik was had een heel leuk wollen vest met leren mouwen gepast, maar ook dit was het net niet. Ik heb erg veel zin om overal de nieuwe herfstcollectie te gaan shoppen! Ook was ik blij om veel donkergroen te zien, dit vind ik namelijk in kleding een erg mooie kleur! De prijzen van de beide collecties zijn redelijk betaalbaar.

Biblos Biblos ~Masterphoto_nl01sep.13-025 ~Masterphoto_nl01sep.13-019 Biblos

Ondanks een paar kleine slordigheden (plastic dat duidelijk zichtbaar nog om de tas zat, de gulp van een model dat openstond, kaartjes die uit de kleding hingen) was het erg leuk om te zien! En die ‘foutjes’ neem ik de modellen en Biblos ook niet kwalijk, want de modellen deden het hartstikke goed! Op mega hoge hakken een trap af, en zich heel snel in een compleet nieuwe outft hijsen. Ik doe het ze niet na (ik bedoel, ik maak al salto’s van trappen af als ik op sneakers loop). En heel leuk (en lief van Nikkie!): naar aanleiding van onze tweet dat we bij deze modeshow waren heeft Nikkie Plessen onze blog geretweet, waardoor onze bezoekers aantallen ineens omhoog schoten!

Biblos

Bron foto’s

Om de kleding van Nikkie te shoppen klik je hier en voor de kleding van Josh V klik je hier! Ik zag zelf in de webshop van Nikkie deze super mooie sleeveless coat van imitatiebont. Wanna wanna have!

Wat vinden jullie van de kleding van Nikkie en Josh V?

Volg:

Comments

 1. 11 september 2013 / 10:14

  Ziet er super leuk uit! De kleding van Nikkie is ook echt tof!

 2. 8 september 2013 / 12:16

  ooh super leuk! wat een gave modeshow! en wat leuk dat nikkie jullie tweet heeft geretweet:) en Fellini is savonds echt een leuke uitgaansgelegenheid, ik ken het;)

 3. 7 september 2013 / 18:51

  Leuk dat je daar bent geweest! De neppe bontjas vind ik ook erg leuk, jammer dat hij zo groot viel en er geen kleinere maten waren.

  En natuurlijk super dat Nikkie jullie site heeft geretweet! Het is jullie gegund.

 4. 7 september 2013 / 13:14

  Wauw ik ben echt fan van NIKKIE’s kleding

 5. 7 september 2013 / 07:58

  wat super leuk dat jullie hier naartoe zijn geweest
  ik vind beide merken echt heel leuk :)

 6. 7 september 2013 / 07:15

  Gaaf dat je daar was! Josh V vind ik een leuk merk :)

 7. 7 september 2013 / 06:54

  Cool om eens mee te maken! Josh V heeft ook echt leuke kleding!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge