Buik, been, bil – en armspieroefeningen voor thuis

Vandaag hebben we een paar handige -kort maar krachtige- tips voor iedereen die zich had voorgenomen om écht te gaan sporten vandaag, maar de kracht om naar de sportschool te gaan niet heeft kunnen vinden.

Op Youtube stikt het namelijk van de filmpjes waarop je gespierde mannen en vrouwen fitness oefeningen ziet doen alsof het niks is. Er zijn echt honderden filmpjes die slechts een paar minuten duren, maar waarin je een goed voorbeeld te zien krijgt van een aantal oefeningen. Voor elke categorie (buik, benen, billen, armen) hebben we een filmpje voor jullie opgezocht.

Buikspieren – 8 minute abs

Zoals de titel al zegt duurt dit filmpje 8 minuten waarin je je buikspieren op verschillende manieren traint. Je kunt precies zien hoelang je een oefening nog moet doen en ook hoeveel oefeningen je er nog te wachten staan. Dit filmpje ontdekten we ongeveer zes jaar geleden, maar nog steeds maken we hier zo af en toe gebruik van!

 

Armspieren – Tank top arm work out

In dit filmpje train je je armen, schouders en bovenste rugspieren. Je kunt deze oefeningen doen met gewichten in je hand, maar dat hoeft niet! Als je geen gewichten in de buurt hebt kun je ook flesjes water gebruiken.

 

Bil en beenspieren – 10 Minute Butt and Thigh Workouts

Ondanks dat het bikini seizoen zo goed als voorbij is (we zijn gewoon weer aan het werk!) moeten we natuurlijk wel in ons achterhoofd houden dat we volgend jaar gewoon weer de bikini aan moeten. En om de stress in april-mei-juni te voorkomen (‘Aiii bijna op vakantie en ik ben nog niet bikini-proof!’) beginnen we gewoon nu al met de oefeningen.

Doen jullie wel eens oefeningen na van een Youtube filmpje?

Volg:

Comments

 1. 26 augustus 2013 / 21:37

  Leuke workouts!

  En een mooie layout, ik denk dat hij nog mooier is als de afbeeldingen iets breder zijn (in ieder geval de eerste, die ook op de homepage staat), dan is het wat minder wit! :)

  • iscreambeauty
   26 augustus 2013 / 21:47

   Hoi Sophie!

   Bedankt voor je leuke en eerlijke reactie! Wij zijn nog bezig om de afbeeldingen allemaal wat groter te maken :) Goede tip!

  • iscreambeauty
   26 augustus 2013 / 21:46

   Hoi Sophie!

   Bedankt voor je leuke en eerlijke reactie! Wij zijn nog bezig om de afbeeldingen allemaal wat groter te maken :) Goede tip!

  • iscreambeauty
   26 augustus 2013 / 21:48

   Hoi!

   Sorry, we hadden jou de verkeerde reactie gestuurd. Stom!
   Wat knap dat je naar de sportschool bent geweest! :)

 2. 26 augustus 2013 / 19:50

  Ik heb er veel gedaan zo vlak voor de zomer.. en idd nu ben ik terug aan het werk en sport ik niet! Time for some action!! :)
  Eefje

 3. 26 augustus 2013 / 15:40

  Ik doe het nooit, maar het lijkt me wel superhandig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge