Blond Amsterdam Wishlist

Toen ik nog niet verhuisd was vond ik het servies van Blond Amsterdam ‘wel leuk’. Ik vond het leuk om er wat mokken, bordjes en schaaltjes van te hebben maar daar bleef het bij. Toen ik in onze huidige woning kwam te wonen veranderde mijn smaak op het gebied van Blond Amsterdam. Dit nieuwe huis heeft namelijk een strakke witte keuken waar ik de felle kleuren van Blond Amsterdam heel erg leuk bij vind staan! Mijn collectie is de laatste tijd dan ook al best uitgebreid. Maar….er is nog meer wat ik graag wil hebben haha. Kijk maar! 

De etagère vind ik super leuk om te gebruiken als fruitschaal en op het aanrecht neer te zetten. Koffiekopjes heb je nooit genoeg toch? Ik heb er een aantal, maar wil er graag nog een paar leuke bij uitzoeken (net zoals de glazen met strik).

Hetzelfde geldt eigenlijk voor de gebaksbordjes, ik zag de It’s a boy gebaksbordjes en die zijn toch super leuk om over een paar maand beschuit met muisjes van te eten?

Wat vind jij van het servies van Blond Amsterdam? Is het jouw smaak of juist helemaal niet? Laat het gerust weten in de comments!

 

Volg:

Comments

 1. 16 januari 2018 / 09:08

  Wat een leuke spullen hebben ze toch bij Blond Amsterdam! Ik kan me helemaal vinden in je wish list!

 2. Aniek
  10 januari 2018 / 08:54

  Nee, ik ben geen fan hiervan. Geef mij maar strakke ontwerpen :)

 3. 9 januari 2018 / 17:23

  Ik heb er ook heel wat van maar gebruik enkel af en toe mijn mokken

 4. 9 januari 2018 / 14:30

  Tip: in de efteling hebben ze blond amsterdam met attracties van het park erop. Ik keek mijn ogen uit!

 5. 9 januari 2018 / 13:30

  Wat leuk dat ze hier een complete serie van hebben gemaakt.
  Hoewel het niet mijn smaak is, kan ik mij voorstellen dat je hier wel wat van in je keuken zou willen hebben staan. Maakt vrolijk :)

 6. 9 januari 2018 / 12:51

  Lekker kleurrijk en oooh dat glas ik ook schattig!

 7. 9 januari 2018 / 12:35

  Leuke spulletjes seg! Spijtig genoeg hebben ze dit bij ons in België niet.

 8. 9 januari 2018 / 09:48

  Zelf heb ik nog niets van Blond Amsterdam, maar ik vind het er zo leuk uitzien allemaal!

 9. 9 januari 2018 / 07:44

  Zo mooi!
  Ik heb er ook wat van op mijn wishlist.
  Dat word binnenkort shoppen…..

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge