Laatst gezien op Netflix

Eén van de voordelen van vakantie hebben? Ongegeneerd vaak en lang Netflix kijken. Helemaal nu er sinds deze maand weer een aantal nieuwe films en series op staan. Wij hebben de laatste tijd weer goed gebruik gemaakt van ons abonnement en dit is wat wij allemaal gezien hebben!

ZUMBO’S JUST DESSERTS

Per toeval ontdekten we deze serie. Het gaat over Adriano Zumbo, een bakker die echt de allermooiste creaties kan maken. Het is een competitie, per afleveringen valt er een kandidaat af. Iedere aflevering heeft een eigen thema en in dat thema moeten taarten, toetjes en/of koekjes gebakken worden. Ik krijg ontzettend veel zin in taart als ik er naar kijk haha.

STRANGER THINGS

Stranger Things is een Amerikaanse sciencefiction-horror serie die zich afspeelt in de jaren ’80. Dat zijn al direct 3 dingen waar ik niet van hou haha. Het liefst kijk ik namelijk naar waargebeurde (of in ieder geval wat waargebeurd zou kúnnen zijn) series die zich in het heden afspelen. Toch was ik direct bij aflevering 1 geboeid. In het eerste seizoen verdwijnt op mysterieuze wijze de 12-jarige Will. Terwijl zijn moeder helemaal doorslaat gaat de politie op onderzoek uit. Zijn drie beste vrienden doen dat ook, op hun eigen manier. De jongens ontdekken ze dat er mysterieuze krachten in het spel zijn en dat een overheidsorganisatie probeert om de waarheid te verdoezelen.

THE SINNER

The Sinner is een Amerikaanse misdaad-mysterie serie, waarin Jessica Biel de hoofdrol speelt. De serie speelt zich af in het heden, maar bevat regelmatig flashbacks. Net op het moment dat je je afvraagt wanneer de serie op gang komt, begint alle ellende. De jonge moeder Cora (Jessica Biel) pleegt een moord, op klaarlichte dag, op het strand. De serie volgt de gebeurtenissen die plaatsvinden nadat zij de moord heeft gepleegd. Ze heeft zelf geen idee waarom ze het heeft gedaan. De vraag is niet ‘wie’ het heeft gedaan of ‘wat’ ze heeft gedaan, maar ‘waarom’. Rechercheur Harry Ambrose is geobsedeerd om het motief van de verwarde vrouw te achterhalen. Samen ondergaan ze een aangrijpende reis door het gewelddadige verleden van Cora Tannetti.

Welke serie(s) heb jij onlangs gekeken op Netflix? Heb je nog aanraders? Laat het gerust weten in de comments!

 

Bron uitgelichte afbeelding

Volg:

Comments

 1. 11 januari 2018 / 07:53

  Wij zijn met The sinner begonnen, en alhoewel ik het een heel mooi verhaal vond ben ik er zelf mee gestopt. Ik raakte er een beetje te gedeprimeerd van. The blacklist en Zoo vind ik echte aanraders.

  • Laura
   13 januari 2018 / 15:51

   Oh dat snap ik wel!! The Blacklist ben ik ergens halverwege, daar kreeg ik nachtmerries van! Ben er dus maar mee gestopt, maar het is inderdaad een erg goede serie!

 2. 10 januari 2018 / 19:20

  Aaah Heb ik binnen twee dagen uitgekeken (en dat is niets voor mij!). Vond m echt fantastisch. Xx

 3. 10 januari 2018 / 15:29

  Stranger Things heb ik ook gekeken, nu wachten op het volgende seizoen. The Sinner staat ook nog op mijn ‘te kijken’ lijstje en Zumbo’s just desserts ken ik niet, maar klinkt leuk (& lekker).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge