Bomvolle goodiebag van Smartphonehoesjes.nl #getitcovered

Goedemorgen! Onlangs ontving ik een bomvolle goodiebag van Smartphonehoesjes.nl. Daarin zaten – behalve twee super toffe telefoonhoesjes – ook een heleboel gadgets voor mijn telefoon. Ik laat je de inhoud zien, kijk je mee?

Om te beginnen deze super leuke (en kwalitatief goede!) telefoonhoesjes. Ik mocht ze zelf uitzoeken en zocht er eentje uit die wat extra bescherming biedt aan mijn beeldscherm (toevallig is het ook nog eens een spiegeltje!) en een leuke met tijgers. Zo kan ik een beetje afwisselen. Er is in de webshop ruime keus aan hoesjes, maar mocht je het nou niet lukken om iets uit te zoeken en wil je liever zelf een hoesje maken, dan kan dat ook! Ik spreek uit ervaring wanneer ik zeg dat het verstandig is om je telefoon goed te beschermen. Zeker wanneer je net een nieuw toestel hebt, of er gewoon heel veel voor betaald hebt! Ze hebben gelukkig voor ieder type toestel iets te koop, ook het nieuwe Samsung Galaxy A20e hoesje.

Zoals ik al zei is het een goedgevulde goodiebag en dat is wel te zien op de foto. Er zit o.a. een prachtige portemonnee in van F.A.B (een heel mooi merk!) en verschillende gadgets voor onderweg, thuis en in de auto. Ook zit er een Activity Tracker (horloge) in. Super leuk want dat wilde ik altijd al eens uitproberen! Ik heb ‘em ook een aantal nachten om gehad, maar daar werd ik ’s ochtends niet vrolijk van. De uren slaap waren af en toe namelijk op 1 hand te tellen. Wat er nog meer in zit? Oordopjes, een draadloze oplader én een handige speaker! Ik ben er erg blij mee! En zo’n canvastas komt natuurlijk ook altijd van pas!

Ik ben benieuwd wat jij van mijn nieuwe telefoonhoesjes vindt! En ben jij ook zo gek op goodiebags? Laat het me gerust weten in de comments! X

*

Volg:

Comments

  1. 16 juni 2019 / 22:34

    Wauw wat een mooie gevulde goodiebag zeg, geniet ervan!

  2. Inge
    15 juni 2019 / 07:58

    Super toffe goodie bag!! Zou ik ook vrolijk van worden❤

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge