Dingen waar ik niet op bezuinig

Er zijn een aantal dingen waar ik met liefde een beetje meer geld aan uitgeef. En dat heeft alles te maken met prioriteiten stellen. Sommige dingen vind ik de moeite niet waard om ook maar een tientje aan uit te geven terwijl ik voor andere dingen zonder na te denken het drie dubbele neertel.

Goede koffie
Aangezien Noud altijd rond 6 uur wakker is maken we vrij lange dagen. Voordat we goed en wel op ons werk zijn hebben we er al dik 2 uur opzitten. Goede koffie vinden we daarom echt wel belangrijk! We hebben vorig jaar een Nespresso apparaat gekocht en bestellen met enige regelmaat nieuwe koffie. Mijn favoriet zijn die met caramelsmaak. Niet heel goedkoop voor ’thuis koffie’, wel erg lekker!

Fruit en groente
Ik ben gek op fruit en ik vind het ook belangrijk dat Noud genoeg fruit en groente binnenkrijgt. Maarja..een bakje aardbeien, blauwe bessen of een mango zijn niet heel goedkoop. Voor een bakje blauwe bessen betaal je met een beetje pech bijna zes euro. Maar goed, altijd maar bananen en appels is ook zo wat.

Kleding
Op kleding bezuinig ik ook niet. Althans, ik koop niet altijd dure kleding, maar koop wel regelmatig iets nieuws. Ik heb het geluk dat ik veel kleding opgestuurd krijg én bijna nooit zelf schoenen hoef te kopen, dus dat scheelt enorm.

Vakanties, weekendjes weg en concerten
Dit vinden we beide super leuk dus daarop gaan we ook zeer zeker niet bezuinigen. Ik vind weekendjes weg goud waard want je houdt er altijd zulke leuke herinneringen aan over! Wij proberen ook regelmatig een nachtje weg te gaan, even een dag/nachtje weg uit het dagelijks leven en even in een andere omgeving. Ook concerten bezoeken we regelmatig! Afgelopen maand zijn we – net zoals 70% van alle Nederlanders – bij Marco Borsato geweest en hebben we deze week kaartjes gekocht voor Nick en Simon en Guus Meeuwis. Duurt allemaal nog even, maar het is wel een leuk vooruitzicht!

Ik ben benieuwd hoe jullie hier over denken! Laat het me gerust weten in de comments! X

Volg:

Comments

 1. 18 juni 2019 / 07:46

  Helemaal mee eens hoor, reizen zou ik ook niet op bezuinigen, je moet dit soort prachtige herinneringen maken.

 2. chucky1012
  14 juni 2019 / 07:59

  Groot gelijk want ook moet men kunnen genieten…..
  Als het kan.
  Want niet iedereen kan het……
  Of en moet goed op de centen letten…..

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge