Mijn nieuwe Isabel Bernard armband

Vroeger konden sieraden me niet groot en opvallend genoeg zijn. Oorbellen, armbanden, ringen, ik zat van top tot teen onder haha. Herinneren jullie je die grote statement kettingen nog? Met enorme stenen en hangers eraan? Of die grote lange kralenkettingen? Ik zie het af en toe voorbij komen op oude foto’s en wat ik dan denk is: ‘waarom??’. En ‘vond ik dit echt mooi?’ ‘Waarom was dit überhaupt in winkels te koop?’ Zoveel vragen haha.

De laatste jaren zijn mijn sieraden er veel subtieler op geworden, ik draag – zoals ze dat noemen- meer minimalistische sieraden. Aan mijn ene hand en arm draag ik ringen en armbanden van Pandora (en natuurlijk mijn trouwring!) en aan mijn andere kant mijn horloge en een gouden armbandje met de naam van Noud erop. En sinds een paar dagen dus ook dit armbandje van Isabel Bernard.

De gouden sieraden van Isabel Bernard zijn speciaal ontworpen voor vrouwen die houden van tijdloze designs met verfijnde details.

Dit gouden armbandje is gemaakt van 14 karaats goud en laat zich door de verfijnde details makkelijk combineren. Dit armbandje is subtiel en glinstert prachtig in de zon!

Over Isabel Bernard

Welkom in de wereld van Isabel Bernard. Een jonge, onafhankelijke vrouw uit Parijs, die schoonheid vindt in de eenvoud van dingen en volop van het leven geniet. De gelijknamige sieradencollectie is gebaseerd op Isabel’s favoriete plekken in haar woonplaats in Parijs: Rivoli, Monceau en Le Marais.

Binnen de collectie vind je oorbellen, armbanden en colliers. Elk sieraad is gemaakt van 14 karaat goud. Isabel Bernard staat voor een onafhankelijke lifestyle waarin een gevoel van luxe centraal staat.

Tout est possible

Naast armbanden hebben ze van dit prachtige merk ook 14 karaats gouden oorbellen en kettingen. Maar ik ben sinds Noud er is gestopt met het dragen van mooie kettinkjes want er is er al meer dan 1 gesneuveld de laatste maanden.

Ik combineer dit armbandje met mijn zilveren horloge en ik ben van mening dat goud en zilver prima samen gaan. Bij mijn huidtype staan zilveren sieraden mooier, maar er zijn zoveel mooie gouden sieraden te koop (waaronder mijn trouw,-en verlovingsring!) dat ik beide combineer. Het merendeel is zilver en de subtiele sieraden (dit armbandje dus) zijn goudkleurig.

Ik ben heel erg benieuwd wat jullie van mijn nieuwe armband vinden. En draag jij gouden of zilveren sieraden? Of een combinatie? Laat het me gerust weten in de comments! X

*

Volg:

Comments

 1. 18 juni 2019 / 19:12

  Ik draag eigenlijk nooit echt een armbandje enkel mijn fitbit

 2. 18 juni 2019 / 10:19

  Wat een leuk armband ,ziet er zo schattig uit. Die kan je met elke outfits heel leuk combineren…

 3. 18 juni 2019 / 09:21

  Mooie, subtiele en luxueuze armband, staat je goed.

 4. Mandy
  18 juni 2019 / 07:10

  Wat een leuk armbandje! Ik draag voornamelijk alleen maar zilver. Persoonlijk vind ik dat ook mooier bij mij staan.

 5. 17 juni 2019 / 22:37

  Ik ben ook van het combineren van goud en zilver. Dat past prima samen. Dit armbandje vind ik op zich wel erg mooi, maar ik zou ook erg bang zijn dat ie breekt omdat het er zo fragiel uitziet. Mezelf kennende zou ik zo ergens achter blijven haken…

 6. 17 juni 2019 / 11:45

  Ik draag zelf een combinatie van zilver en goud en vind dat prima bij elkaar passen. Het armbandje wat je koos vind ik heel mooi, zou ik ook zo dragen. Subtiel en toch aanwezig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge