Bucketlist dingetje: Flamingo Beach, Aruba

Waan je in een tropisch paradijs op het schitterende Renaissance Island, een privé eiland voor de kust van Aruba met prachtige standen.

Het aftellen is begonnen..nog maar iets meer dan 2 maanden en Ron en ik zijn weer op ons One Happy Island, Aruba! En één ding is zeker, dit jaar gaan we een dag naar Renaissance Island. Het westelijke strand is Flamingo Beach, een strand waar prachtige zalm-oranje flamingo’s tussen de gasten doorlopen. Het ligt net buiten Oranjestad.

Zeg nou zelf, daar wil je toch gewoon per direct naar toe? Ik kan niet meer wachten!

Wat is jouw favoriete (vakantie)land? Laat het gerust weten in de comments!

Volg:

Comments

 1. 15 augustus 2017 / 13:08

  Lijkt me een heerlijke plek! Ben verliefd op het Caribisch gebied! Maar Aruba ben ik (nog) niet geweest.

 2. 15 augustus 2017 / 12:41

  Wauw klinkt prachtig zeg! Geniet er maar met volle teugen van!

 3. 14 augustus 2017 / 11:52

  Lijkt me ook echt super leuk om naar Aruba te gaan ♥

 4. 14 augustus 2017 / 10:09

  Wauw, ja dit is inderdaad een bucketlist dingetje! Ik wil sowieso nog een keer naar Aruba maar vind het zover vliegen :( Dat is voor mij een dingetje haha. Daarom is tot nu toe Ibiza mijn favo vakantie eiland.

  • Laura - I scream beauty!
   14 augustus 2017 / 08:53

   Ongeveer €100 voor een dagje! Als je in het Renessaince hotel zit is het gratis:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge