Photo Diary #1 Den Bosch, Eindhoven & de lekkerste tosti ooit

Goedemorgen!! Zoals ik al zei is het afgelopen met ‘Laura’s Week’..dat was toendertijd handig, maar ik vond het niet meer leuk. Op deze manier is het meer een ‘diary’ en zullen het af en toe ook andere soort foto’s zijn. Kijk je mee?

Gin tonics, biertjes, frituur en de finale van het EK op tv!

En daarna hadden we verjaardag!

Ron en ik kregen van mijn ouders een hotelbon cadeau en gingen 3 dagen naar Den Bosch. Heel toevallig zaten we afgelopen juni toen we naar de Foute Party gingen ook in dit hotel!

We ontdekten een leuk tosti restaurant, ze hadden er ik weet niet hoeveel soorten tosti’s. Super lekker! Het heet Bar35.

En een dagje naar Eindhoven, Brabant is leuk!!

Food!

We bestelden pizza en op de site van Dominos kan je je bestelling van begin tot eind volgen. Dat fietsje beweegt echt haha.

Traditie: in de zomervakantie naar de Siepelmarkt in Ootmarsum!

Een lesje bodypump bij Basic Fit!

We hadden nieuwe stoelen besteld en die kwamen binnen. Ik wacht nu nog op een bankje en dan zal ik foto’s van het eindresultaat laten zien!

Een middagje winkelen! Ik wilde een shirtje ruilen bij Zara maar de winkel zat al dicht aangezien de nieuwe Zara de volgende dag zou openen. Daar wil ik deze week even heen, het schijnt één van de grootste filialen van Nederland en Europa te zijn.

Na het winkelen met een wijntje op het terras, lekker zitten en mensen kijken haha.

Heeft iemand dit al geproefd? Malibu Beer..ik weet nog niet zo goed wat ik er van moet vinden..

Deze week heb ik nog vrij weinig op de planning staan. Aankomend weekend gaan we met vrienden naar Strandfestival Zand, daar heb ik heel veel zin in!

Bedankt voor het kijken! X

Volg:

Comments

  1. 13 augustus 2017 / 10:52

    Leuke week! Malibu beer, dat klinkt wel interessant. Ik ben dol op malibu en bier, maar of het nou een goede combi is, dat weet ik niet haha. Ben nu stiekem wel benieuwd!
    Justine onlangs geplaatst…My life in photos – augustus 2017 #1My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge