City Proof in 1 minuut met NIVEA Urban Skin

Na de succesvolle introductie van de revolutionaire gezichtsverzorgingslijn NIVEA Urban Skin, lanceert NIVEA twee nieuwe gezichtsmaskers. Het NIVEA Urban Skin Detox & Porie Verfijnend Masker en NIVEA Urban Skin Detox & Hydraterend Masker zorgen voor een milde, maar zeer effectieve reiniging van de huid tot diep in de poriën. De complete Urban Skin-lijn beschermt de gezichtshuid tegen stressfactoren van buitenaf en versterkt het huideigen afweersysteem. Laat je huid stralen en word City Proof met de nieuwe maskers van NIVEA Urban Skin, in slechts 1 minuut!

Stress en uitlaatgassen hebben een grote impact op de conditie van je huid. Vooral als je in een stad woont met een hoge concentratie van luchtvervuiling snakt je huid naar meer dan hydratatie alleen. “De nieuwe maskers uit de NIVEA Urban Skin-lijn zijn daarom, net als de andere producten uit de range, optimaal afgestemd op de behoeften van de overbelaste huid. Ze beschermen de huid tegen slechte luchtkwaliteit en gaan omgevingsstress tegen. Met de nieuwe Urban Skin Detox maskers reinig je de gezichtshuid tot diep in de poriën, waardoor de huid kans krijgt zich gedurende de nacht te herstellen en te regenereren”, aldus Jessica Schäfer, Product Development R&D Beiersdorf.

NIVEA Urban Skin Detox & Porie Verfijnend Masker

Detox de overbelaste huid met het zelf-verwarmende NIVEA Urban Skin Detox & Porie Verfijnend Masker met Magnolia-extract. Dit fijne gelmasker verwijdert onzuiverheden, maakt de huid gladder, verfijnt de poriën en versterkt het huideigen afweersysteem. Het resultaat: een zichtbaar heldere, egale en stralende teint in slechts 1 minuut!

NIVEA Urban Skin Detox & Hydraterend Masker

Geef je huid een boost en detox in slechts 1 minuut met het NIVEA Urban Skin Detox & Hydraterend Masker. Het intensief hydraterende masker is verrijkt met Groene Thee-extract en Hyaluronzuur. Het masker geeft je huid een boost van hydratatie, de huid wordt verstevigd, krijgt een stralende teint en bovendien wordt je huideigen afweersysteem versterkt. Dit masker is mijn favoriet, ik gebruik ‘em al een tijdje! Waar ik voor andere gezichtsmaskers niet altijd de tijd neem heb ik voor deze niet langer een excuus! Ik reinig mijn gezicht, smeer het masker op, leg ondertussen alles klaar om te gaan douchen en spoel vervolgens onder de douche het masker eraf.

Beide gezichtsmaskers hebben een frisse geur en laten je huid zacht aanvoelen, ik ben fan!

De NIVEA Urban Skin Detox & Porie Verfijnend Masker en NIVEA Urban Skin Detox & Hydraterend Masker zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Etos en vanaf volgende week bij Kruidvat voor € 9,99 per stuk (adviesprijs).

Gebruik jij wel eens een gezichtsmasker? Zou je deze willen uitproberen? Laat het gerust weten in de comments!

*

Volg:

Comments

  1. 22 maart 2018 / 11:47

    Die belofte van 1 minuut vind ik geweldig! Lekker snel. Dan zou ik dit nog wel eens willen proberen.

  2. 18 maart 2018 / 11:39

    Dat het maar 1 minuut hoeft in te trekken, vind ik wel een pluspunt! Ik zou het zeker gewoon onder de douche kunnen gebruiken

  3. 18 maart 2018 / 09:54

    Wat ideaal dat ze niet zo lang hoeven te blijven zitten! Soms heb ik echt even geen zin en tijd om uitgebreid te maskeren en dan is dit ideaal!

  4. 16 maart 2018 / 09:09

    Ik ben erg benieuwd naar deze maskers van Nivea. Mijn huid kan af en toe wel een oppepper gebruiken na de uurtjes in de stad.

  5. 15 maart 2018 / 19:58

    Ik heb deze thuis ook liggen maar ik heb het nog niet uitgetestç

  6. 15 maart 2018 / 19:46

    Eigenlijk een goed idee van Nivea. Als ik in de stad ben geweest, is mijn watje ‘s avonds gewoon zwart. Kan toch niet goed zijn voor je huid…

  7. 15 maart 2018 / 18:20

    Het lijken me heerlijke producten! Ik haat het als een masker 20 of 10minuten moet blijven zitten. Of het dan ook echt effectief is bij mijn huid vraag ik me dan wel af

  8. 15 maart 2018 / 12:41

    Een masker die maar 1 minuut op je huid hoeft te blijven zitten. Kijk, dat is nog eens iets voor mij. Ik word kriebelig van maskers die 10 minuten moeten blijven zitten en dan vaak ook nog gaan trekken aan je huid. Ja, ik ben echt een zeur op het gebied van cosmetica, komt omdat ik er eigenlijk de tijd niet voor neem.
    Bianca Schrijft onlangs geplaatst…Mijn bullet journal van de ActionMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge