De kamer van Noud

Goedemorgen! Ik krijg nog steeds veel vragen over de babykamer van Noud. We hebben het inrichten van de babykamer heel lang uitgesteld, eigenlijk zonder reden. We zijn allebei geen klussers en ook totaal niet handig (echt je had ons moeten zien!), maar toen we er eenmaal mee bezig waren wilde ik het ook wel heel graag af hebben! We hebben een aantal heel bewuste keuzes gemaakt en daar ga ik in dit artikel meer over vertellen! 

De kamer van Noud is niet heel erg groot, vandaar dat we geen standaard babykamer meubels hebben uitgezocht. We zijn een aantal babyzaken afgeweest, maar vonden die meubels zó enorm groot en log ofzo. Een kledingkast nam al een heel groot deel van de muur in beslag. En aangezien we met pijn en moeite de muur donkerblauw hadden geverfd vonden we dat nogal zonde. Éen van ons kwam op het briljante idee om naar de Ikea te gaan ( I love die Zweedse ballentent!), ik ga daar ook nooit met lege handen weg haha. En daar vonden we precies meubels hoe wij ze in gedachten hadden! De commode is een ‘gewone’ ladenkast, maar daar hebben we zelf andere knopjes opgezet.

En de kledingkast is de SOLGUL,, van binnen net zo ruim als de gemiddelde babykledingkast die je bij de speciaalzaken ziet. Alleen van buiten nét iets minder groot. Als je snapt wat ik bedoel, de ombouw is gewoon wat smaller ofzo. Lastig uit te leggen haha!

Wij hebben heel bewust voor neutrale meubels gekozen zodat deze nog lange tijd kunnen blijven staan. De kast en de commode kunnen als Noud wat groter is namelijk nog prima gebruikt worden als opbergruimte voor bijvoorbeeld speelgoed. Dat ligt nu allemaal nog op zolder, want daar speelt hij toch nog niet mee.

Het ledikantje maakt later natuurlijk plaats voor een kinderbedje en als we het bedje niet meer in de kamer hebben staan en we schuiven een klein beetje met de meubels is er een heel leuk speelhoekje te maken!  Ik heb online al een paar leuke speelkleden gezien, dat vind ik zo gezellig staan! En dat speelt natuurlijk ook lekker zacht.

Ik vind zoiets als hierboven dus echt zó leuk. Zo’n mini bureautje, speciaal voor op de kinderkamer, Hiervoor hoef je trouwens echt niet stad en land af te struinen, deze vond ik gewoon online bij OTTO! Ze hebben daar trouwens ook geweldig leuke picknicktafels en zelfs biertafels voor kleintjes! Haha, dat is toch geniaal!

Van mij mag Noud nog wel 10 jaar baby blijven (ik vind hem zo leuk haha), maar het lijkt me ook heel erg leuk om hem als peutertje en kleuter op zijn kamer te zien spelen. Ik heb zoveel zin in de komende jaren en in alles wat nog komen gaat!

Ik ben benieuwd, hoe ziet bij jullie de babykamer eruit? Of hoe zou je willen dat de babykamer eruit zou zien? Neutrale kleuren? Of toch echt wel roze of blauw? Laat het gerust weten in de comments!

Volg:

Comments

 1. 11 augustus 2018 / 10:57

  Zweedse ballentent, hahaha i love it! mooi ingericht!

 2. 11 augustus 2018 / 09:18

  Ik val meteen voor die leeuw op de kast! Superleuke eye catcher is dat. Verder mooi kamertje geworden!

 3. 10 augustus 2018 / 23:59

  Ik hou van een niet al te drukke kamers. Vind dit er dan ook mooi uit zien

 4. Anja
  10 augustus 2018 / 21:45

  Wat een leuke en rustgevende kamer hebben jullie ervan gemaakt. Mijn kids hadden grenen meubels, blauwe vloerbedekking en gele muren (achteraf veel te schreeuwerig, maar ach, is ook al 19 en 17 jaar geleden hahaha)

  • Laura
   11 augustus 2018 / 08:36

   Haha ja, nu zou je het misschien wel heel anders doen!

  • Laura
   11 augustus 2018 / 08:37

   Schattig he! Souvenir uit Aruba!

 5. 10 augustus 2018 / 11:56

  Een hartstikke leuk kamer hoor en dat voor niet klussers ;), hier wisten we niet of het een jongen of meisje werd , dus was de kamer wit met lime kleuren.

 6. 10 augustus 2018 / 11:49

  Ik vind de kamer echt heel leuk geworden. Een stoere jongenskamer met leuke details. Je hebt niet altijd veel ruimte nodig om er een leuke kamer van te maken he ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge