De perfecte jeans!

Truien, shirtjes en blouses heb ik genoeg (maar echt). Ik kan er niets aan doen, ik vind alles zo leuk en iedere week zie ik online of in de winkels wel weer een kledingstuk dat ik echt moet hebben. Spijkerbroeken daarentegen, dat is een ander verhaal. Een beetje een ondergeschoven kindje. Spijkerbroeken kopen vind ik namelijk vre-se-lijk.

Ik hou van casual kleding, dus ik draag het liefst een spijkerbroek en leuke top. Alleen het kopen van een goede spijkerbroek valt niet mee. Ik heb er altijd wel iets op aan te merken. Ik besef me dat dit mijn probleem is hoor en dat er 1 miljoen dingen op de wereld veel erger zijn dan dit probleem, maar het vinden van een mooie, goed zittende en passende dames jeans is gewoon echt een opgave!

Bij Esprit zocht ik een aantal mooie jeans uit die zo op het eerste gezicht aan al mijn wensen lijken te voldoen. Er is daar namelijk heel erg veel keus aan spijkerbroeken en ik ben ook altijd erg te spreken over de prijs kwaliteit verhouding. Wat ik belangrijk vind aan een jeans is dat de pasvorm goed is, dus dat de pijpen niet te lang zijn, maar dat de broek ook zeker niet te wijd zijn. En ik schaam me absoluut niet voor het feit dat ik ondergoed draag, maar het is niet mijn doel dat te pas en te onpas aan de rest van de wereld te laten zien. Ik wil dus graag dat de broek ook aan de achterkant mooi aansluit. Oja, stretchbroeken zijn niet aan mij besteed, ik heb het liefst dat het een beetje stug materiaal is, zodat de broek aan het eind van de dag niet om mijn benen heen flubbert. De prijs vind ik niet zo heel belangrijk, ik betaal graag wat meer als het een echt mooie jeans is. De meeste van mijn broeken zijn skinny fit en een beetje high waist. Niet té. Op dit moment heb ik een aantal spijkerbroeken die ik qua pasvorm fijn vind, maar qua kleur het net niet zijn. Nu ik dit zo opschrijf denk ik dat ik deze winter maar gewoon voor zwarte broeken ga. En er gewoon een heleboel moet kopen zodat ze niet zo snel vaal worden.

Als ik het zo terug lees schrik ik er zelf haast van, maar ik hoe makkelijk ik qua bovenkleding ben, hoe moeilijk ik dat dus ben als het om een spijkerbroek gaat. Best ernstig, maar ik beloof bij deze dat als ik de perfect zittende jeans gevonden heb, ik er NOOIT meer over zal gaan zeuren. DEAL.

Heb jij een favoriet spijkerbroeken merk? Laat het me gerust weten in de comments! En wat vind je van bovenstaande modellen? X

Volg:

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge