Outfit: Scotch & Soda top

Goedemorgen! Vandaag heb ik weer een outfit artikel voor jullie! Ik heb de smaak te pakken, merken jullie het ook?

Ik moet er bij zeggen dat deze top korter is dan ik van te voren had gewild. Als ik dat had geweten weet ik ook niet zo goed of ik ‘em wel had gekocht. Nu ik ‘em aan heb vind ik het leuk, alleen niet draagbaar voor iedere dag. Kan wel, maar dan met een hemdje eronder.

Zoals je merkt kun je me echt nog altijd uittekenen in een spijkerbroek, deze is van Tommy Hilfiger en ik ben nog steeds weg van de kleur en het model.

De groene top is van Scotch & Soda en viel mij vooral op door die groene kleur. Ik ben erg blij met mijn kleding van Scotch & Soda want de kwaliteit is echt erg goed! Na vaak wassen, blijven de kleuren en de stoffen erg mooi. Ron heeft ook veel t-shirts van dit merk en die blijven ook heel erg mooi.

Van welk kledingmerk koop jij vaak kleding? X

Volg:

Comments

 1. Natascha - Beautyopinie
  9 september 2019 / 15:52

  Ik koop dit merk eigenlijk nooit maar met jouw figuur, staat je dit prachtig!

 2. Lieke van Veen
  7 september 2019 / 14:26

  Leuke blouse.
  Ik vind het ook jammer dat er tegenwoordig vaak van die crop top modellen in de winkel hangen.
  Doe mij maar een normale lengte. Ik vind die high waist broeken ook niet echt fijn zitten.

 3. chucky1012
  7 september 2019 / 05:04

  Mooie bl9ese.
  Jammer dat deze te kort is.
  Het is ewn duur merk.
  Weet dat het in een warenhuis te koop is….

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge