Outfit: Nikkie blouse

Goedemorgen! Vandaag heb ik weer een outfit artikel voor jullie! Ik bestelde deze blouse al een aantal weken geleden, maar doordat het vlak daarna volop zomer werd (met twee hittegolven aan toe) was er nog geen gelegenheid geweest om ‘em te dragen. Vandaag wel!

Dit is de Nikkie Sanna blouse, een roze blouse met een zijden look en leuke details bij de kraag en de mouwen.

Ik ben helemaal weg van de kleur en vind de strikjes bij de mouwen heel erg leuk! Het palmboompje op de kraag ook, al valt deze tijdens het dragen wel een beetje weg. Op de onderste foto is de kleur het best te zien.

Ik combineer deze blouse op de foto met een zwarte broek, maar nu het nog mooi weer is draag ik ‘em ook graag met een witte broek.

De blouse valt ruim (ook al staat op de website anders vermeld). Ik heb ‘em namelijk 3 keer geruild voordat ik de goede maat had (ik draag maat 32 en heb normaal gesproken 36/34). . In de winkel eerst even passen is aan te raden ;)

Hoe zou jij deze blouse combineren? X

Volg:

Comments

  1. chucky1012
    5 september 2019 / 15:08

    Het staat je prachtig ;-)
    Zo een mooie kleur.

    Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge