DKNY Fresh Blossom crystallized

Ik heb er ooit een gewoonte van gemaakt om iedere keer als ik op vakantie ga een nieuwe parfum te kopen. Die parfum gebruik ik dan op vakantie en als ik weer thuis ben en ik draag de parfum waan ik me weer even helemaal terug op vakantie. 

In de meivakantie was ik op Ibiza en op Schiphol kocht ik een parfum van DKNY. Het is geen nieuwe parfum, deze geur werd uitgebracht in 2016. Het is een heerlijk frisse, zoete geur. Topnoten zijn grapefruit, basilicum, zwarte bessenbloesem, Granny Smith appel, magnolia, waterachtige noten en abrikoos; hartnoten zijn jasmijn, Lelietje-van-dalen, kamperfoelie, fresia en roos; basisnoten zijn rode appel, sandelhout en musk.

Misschien zijn er nog mensen onder ons die het bekende geurtje Ralph van Ralph Lauren kennen? Deze parfum ruikt bijna exact hetzelfde!

De geur blijft lang hangen, een paar spuitjes voor je ’s ochtends de deur uit gaat en je bent de hele dag voorzien. Een heerlijke frisse zomerse geur! Perfect voor lange avonden op het terras of paraderen door de stad. I love it!

Welke parfum gebruik jij op dit moment veel?? Laat het gerust weten in de comments!

Volg:

Comments

  1. 12 mei 2017 / 07:01

    Hier ben ik zo benieuwd naar.
    Ik zal eens snel langs de parfumerie shop gaan.

    Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge