Monoi de Tahiti – Natural Heroes


Mijn favoriete zomergeur in een flesje! Echt jongens, geloof mij, als je van tropische zomer geuren houdt, dan móet je eens een Monoi de Tahiti product ruiken. Toen ik deze olie kreeg opgestuurd werd ik gelijk  blij! I love it!

Monoi de Tahiti
Monoï de Tahiti Olie wordt via een complexe methode, Enfleurage, vervaardigd door de inheemse bloem Tiare Tahiti (Gardenia Tahitensis) in lokaal gewonnen kokosolie te weken. De kokosnoten die hiervoor worden gebruikt, moeten op koraalbodem uit Frans-Polynesië zijn geoogst. Alleen dan krijgt de olie de officiële benaming van Oorspong mee. De Monoï de Tahiti Olie van Natural Heroes wordt vervaardigd in Frans-Polynesië, bevat 99% Monoï de Tahiti, draagt de offciële benaming van Oorsprong en is vrij van parabenen.

De olie die ik ontving is heerlijk om te gebruiken voor zowel je huid als je haar. Ik heb ‘em meegenomen naar Ibiza en gebruikte het daar als aftersun, heerlijk! Het heeft een kalmerende en zuiverende werking en zorgt voor lange hydratatie. En dan die geur, ik vind het zo lekker ruiken!

Zoals elke natuurlijke olie, krijgt Monoï de Tahiti een vaste vorm onder een bepaalde temperatuur (24º). Je hoeft de fles alleen maar even onder de warme kraan te houden en de olie  is weer vloeibaar!

Natural Heroes
Ik kreeg deze olie opgestuurd van Natural Heroes, een online winkel met 100% natuurlijke beauty en cosmetica producten. Alle producten zijn persoonlijk geselecteerd. De webshop is mooi overzichtelijk, bij ieder product vind je informatie over de ingrediënten, de werking en het gebruik ervan.

Op de site kun je ook DIY recepten vinden, bijvoorbeeld deze, om je eigen zonnebrand te maken!

Ben jij al bekend met de zomerse Monoi de Tahiti geur? Laat het gerust weten in de comments!

*
Volg:

Comments

  1. 5 mei 2017 / 08:25

    Het klinkt goed!
    Fijn dat men dit ook voor het kapsel kan gebruiken etc..
    Ik ben er nu zo benieuwd naar….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge