Dove Shower Foams

Zeep die ruikt naar perenijsjes? Het bestaat! Ik ontving een poosje geleden 3 heerlijk ruikende nieuwe douche foams van Dove en vandaag vertel ik jullie er meer over!

Ik ben gek op douchefoams, het geeft me altijd een gevoel van luxe en ik gebruik ze dan ook meestal als ik uitgebreid de tijd neem om te douchen. Dat uitgebreid douchen (en dat staat voor mij gelijk aan lang en heet douchen) eigenlijk niet zo goed is voor je huid is geen geheim. Als je dan ook nog eens producten gebruikt die de huid niet voldoende hydrateren is dat geen goede combinatie. Dat is precies de reden waarom Dove een  hydraterende showerfoam op basis van milde reinigende bestanddelen en de bekende NutriumMoisture heeft ontwikkeld. De samenstelling van voedende extracten zorgen ervoor dat de natuurlijke lipeden in de huid worden aangevuld om je huid tijdens het douchen optimaal te voeden.

Er zijn drie varianten; de bekende Dove geur en de geuren Revitalising Pear en Pampering Pistachio, waarvan Revitalising Pear mijn favoriet is, hij ruikt namelijk echt naar perenijsjes. Love it.

De showerfoams zitten in een handige pompflacon. Het schuim is niet erg dik en komt er vrij waterig uit. Dat vind ik wel jammer! Maar het laat een heerlijk zacht schuimlaagje achter op je huid dat heerlijk ruikt! Dat maakt veel goed. De shower foam is erg zuinig in gebruik, als je de verpakking moet geloven kun je er 130 keer mee douchen.

De Dove Shower Foams zijn vanaf nu verkrijgbaar bij de meeste drogisterijen voor een adviesprijs van €5,99.

Heb jij deze nieuwe shower foams al geprobeerd? Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden! Laat het gerust weten in de comments!

*
Volg:

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge