NAK haar producten

Een tijdje geleden kreeg ik dit mega grote pakket met haarproducten van NAK. Een voor mij nog onbekend merk maar door de opvallende verpakking was mijn interesse meteen gewekt.

OVER NAK

Nak is een Australisch merk dat gebruik maakt van natuurlijke ingrediënten. Nak bestaat uit verschillende haarverzorging en styling producten. Voor deze haarproducten is gebruik gemaakt van rijke en natuurlijke zeemineralen. Hierin zijn vijf belangrijke hoofdingrediënten te weten: marine collageen aminozuren, zeemos, zeewier, chitosan en zeezout, gecombineerd om de haarvezels te voeden, versterken en te repareren door het aanvullen van de natuurlijke voedingsstoffen in het haar. Alle producten van Nak zijn sulfaat- en parabenen vrij.

Nak heeft verschillende shampoos, conditioners, treatments, styling en finishing producten. Daarnaast zijn er ook nog de Nak Aromas, Blonde en Heat Beat; deze hebben allemaal een andere werking.
Nak Aromas lijn is een exclusieve mix van botanische extracten en Marokkaanse arganolie. Deze mix is perfect voor het versterken, onderhouden en beschermen van gekleurd haar. Ze geven het haar extra glans, zachtheid en versterken de haarkleur.
Nak Blonde producten zijn ontwikkeld voor natuurlijk en chemisch gekleurd blond, grijs of wit haar. Deze zorgen voor een prachtig blond resultaat zonder de ongewenste gelige gloed en geeft het haar een prachtige parelmoer glans. Bron

Ik gebruik de Blonde shampoo en conditioner nu een aantal weken en ik ben er erg over te spreken! De producten ruiken niet alleen erg lekker, mijn haar voelt ook super zacht aan.. En dat is wel bijzonder omdat mijn haar door het kleuren erg stug en droog is geworden. Na het wassen gebruik ik de Leave in moisturiser. Deze maakt mijn haar nog zachter en beschermt het tegen de hitte van mijn föhn en stijltang.

De producten van NAK zijn o.a. te koop in de webshop van John Beerens.

Ben jij al bekend met dit merk? Laat het gerust weten in de comments!

*

Volg:

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge