Review: Wilkinson Sword & Hydro Silk

Oke, ik moet toegeven. Deze scheermesjes zijn bij lange na al niet meer nieuw. En ook de mooie nieuwe matzwarte verpakking waar Wilkinson zo trots op is, is jullie vast al opgevallen in het scheermesjesschap bij de drogisterij. Maar ik wilde ze eerst uitproberen voor ik erover kon vertellen en ja dat heb ik dus pas nu gedaan. Maar fijn zijn ze hoor!

Ik vind vooral de Hydro Silk erg fijn, ontharen gaat erg makkelijk! De grote groene vind ik vooral fijn voor mijn benen, dat grote blok zeep/scheerschuim vind ik niet altijd heel handig. Maar in gebruik scheelt het veel tijd natuurlijk aangezien je geen aparte scheerschuim meer nodig hebt.

Erg handig is dat in de verpakking een zuignapje zit waarmee je het scheermesje kunt ophangen in de douche. Ik ben namelijk altijd bang dat ik ‘em op de grond laat vallen en er de volgende dag dan bovenop ga staan. Haha. Klinkt stom, maar is echt waar. Hiermee dus nooit meer dat probleem!

Deze niet meer zo nieuwe scheermesjes zijn te koop bij de meeste drogisterijen en grotere supermarkten.

*

Volg:

Comments

  1. 24 april 2017 / 09:55

    Ik ben zelf ook fan van de hydro silk, gebruik ‘m al vrij lang. Alleen is het me de laatste tijd meerdere keren gebeurd dat ik die kocht en super erg last van jeukende benen kreeg en allemaal sneetjes had. Echt niet chill!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge