Review: The Body Shop White Musk L’eau

De 100% vegan, cruelty-free Eau de Toilette

Eén van mijn favoriete parfums allertijden heeft een zusje gekregen! De delicate sensualiteit van onze originele musk is ondergedompeld in een lenteachtige frisheid. Deze subtiele, alledaagse geur trekt mij heel erg, en dat terwijl ik ‘em niet zo op de klassieke White Musk parfum vind lijken.

De verpakking is subtiel eenvoudig. Mat wit met pastelgroen. Ik hou daar wel van en vind het goed passen bij deze frisse lentegeur. De grote, glazen flacon ziet er ook prachtig uit.

Vond je het originele parfum al lekker, dan moet de nieuwe White Musk L’Eau jouw nieuwe vegan verslaving zijn. De White Musk L’Eau is gezoet met onder andere tonen van peer voor een heerlijke, fruitige laag die moeiteloos past bij de iconische bloemige mix van lelie, jasmijn en rozen-essentie van de geur.

The Body Shop gebruikt niet alleen cruelty-free musk voor de White Musk L’Eau-lijn, maar ook nog eens organische Community Trade-alcohol. Deze wordt in Brazilië gedestilleerd uit suikerriet, door het milieuvriendelijke bedrijf Native. Native is koploper op het gebied van innovatieve, duurzame landbouw en stimuleert lokale bedrijvigheid door werk te bieden aan 470 lokale vrouwen. Bovendien financiert Native gemeenschapsprojecten.

Zoals ik al zei is het een frisse, lente achtige geur. Ik gebruik ´em al een maand iedere dag! Vind het echt een fijne geur voor overdag. Licht, niet te sterk aanwezig. Ik spray gedurende de dag een paar keer bij om weer die heerlijke geur te ruiken.

Jammer genoeg moeten we nog heel even wachten tot deze geur te koop is, begin mei  gaat The Body Shop White Musk L’Eau in de verkoop en dit kan niet anders dan een succes worden. De geur wordt onder andere in een giftset verkocht met een fles van 100 ml en een body lotion voor € 60,00.

Hoe lijkt jullie deze geur? Laat het gerust weten in de comments!

*

 

Volg:

Comments

 1. Joan
  10 juni 2017 / 17:34

  Kun je hier een monstertje van aanvragen? Ben op zoek naar een speciale muskgeur en ik wil weten of deze een beetje in de buurt komt

 2. 25 april 2017 / 11:08

  Ik heb dark musk van de body shop en die vind ik heerlijk! Ben benieuwd naar deze geur.

 3. 18 april 2017 / 16:31

  Prachtige flacon en ik ben nu ook zelf erg benieuwd naar deze geur ;-)

 4. 18 april 2017 / 15:36

  Ik kan niet wachten tot hij in de winkel ligt! Mooie foto’s heb je gemaakt!

 5. 18 april 2017 / 15:35

  Wat een mooie flacon! Ik ben ook gek op de musk geuren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge