Fabienne Chapot favorieten van de laatste tijd

Goedemorgen! Ik vond het wel weer tijd om wat verschillende outfits aan jullie te laten zien. Aan jullie reacties te lezen zijn jullie dat nog niet zat! Vandaag laat ik twee favoriete blousejes van mij zien, van het merk Fabienne Chapot.

Ik kan ook eigenlijk niet kiezen welke ik leuker vind haha. Beide kleurencombinaties vind ik erg mooi.

Ik ben wat betreft het merk Fabienne Chapot wel kieskeurig, ik hou van dit soort printjes, maar het gaat me soms ook iets te ver. Dan vind ik de kleuren net te bont of de print iets te heftig. Maar zo gecombineerd met een simpele spijkerbroek (ook mooi met een zwarte jeans!) oogt het toch nog enigszins basic.

De blouses zijn van super kwaliteit, heel stevig en afgewerkt met leuke details (zoals de knopen). Qua maat lastig, ik zit tussen de XS en S in. De XS is eigenlijk iets aan de korte kant (die met de kreeften) en de S zit bij mijn schouders iets te wijd. Ik raad je dus aan even in de winkel te passen!

Ik ben benieuwd wat jij van het merk Fabienne Chapot vindt. Kende je het al? Laat het me gerust weten in de comments! X

Volg:

Comments

  • Vanessa
   19 januari 2020 / 15:34

   Hi Kim! Ik koop mijn Fabienne Chapot blousjes altijd bij otrium.nl, ze zijn daar enorm goed afgeprijsd!

 1. chucky1012
  2 september 2019 / 05:41

  Prachtige prints
  He5 staat je mooi..
  Ik ken dit merk niet.

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge