Hema paaseitjes tompouce & discodip

Het is alweer 2 jaar geleden dat deze blog ‘ontplofte’ doordat er een artikel verscheen over de karamel-zeezout paaseitjes van de Hema. Het is geen grap, mijn telefoon liep vast, Facebook laadde niet meer en I scream beauty werd offline gezet omdat ze bij de hosting dachten dat het een één of andere cyber aanval was. Ik ben trouwens wel benieuwd of er nog mensen zijn die zich dat artikel kunnen herinneren! Hema heeft dit jaar weer iets leuks bedacht: paaseitjes met tompouce smaak én paaseitjes met discodip! Benieuwd naar deze? Lees dan gauw verder!

Ik ben gek op de tompouce van de Hema. Laten we dat even vooropstellen. Anders is het natuurlijk sowieso al lastig oordelen. Als je het papiertje eraf haalt zie je in de eerste instantie alleen chocola. Ik stopte zo’n eitje in mijn mond en bedacht me toen dat ik nog niet wist hoe de binnenkant eruit zag…Dus ik nam er nog één (en daarna nog wel een paar maar dat is in dit verhaal niet belangrijk).   En kijk dan hoe leuk de binnenkant eruit ziet! Roze met lichtgeel, echt de kleuren van een tompouce. De smaak..die is lekker! Heel erg in de verte herken ik de tompouce smaak, maar daar moet ik dan wel goed moeite voor doen. De chocola overheerst! Waar ik overigens geen enkel probleem mee heb.

Discodip paaseitjes zijn toch gewoon leuk? Het melkchocolade eitje is gevuld met een romige vulling met vanillesmaak en gekleurde discodip. Om de discodip te zien moet je goed je best doen trouwens. Je proeft de spikkeltjes wel heel duidelijk! Maar dan meer als structuur dan als smaak. Ik vraag me nu ook af of er überhaupt smaak zit aan discodip?

Ik vind beide smaken lekker al ben ik niet zó enthousiast als ik bij de karamel-zeezout eitjes was. Maar ook deze beide zakken komen wel op haha!

Ook introduceert HEMA dit jaar koffie-crisp paaseitjes. Een intense smaak van pure chocolade in combinatie met koffie-crispvulling. Aangezien ik niet zo gek ben op koffie heb ik deze laten liggen!

Benieuwd naar alle smaken? Bekijk ze hier. Of kom ze proeven! Voor het eerst in de geschiedenis opent HEMA een paasei pop-up shop. De winkel, gevuld met duizenden paaseitjes, is van 9 maart tot en met 1 april geopend en bevindt zich aan  Runstraat 25 in Amsterdam.

Heb jij deze nieuwe smaken al geproefd? Ik ben benieuwd, laat het gerust weten in de comments!

Volg:

Comments

 1. 2 februari 2018 / 14:10

  Klinkt veel lekkerder. Ik snap niet zo goed waarom mensen zo verzot zijn op karamel zeezout want ik hou er totaal niet van.

 2. 1 februari 2018 / 09:23

  Ik vond eerst dat die paaseitjes nogal vroeg op het jaar in de winkel lagen, maar ga stiekem toch wel al een zak (of twee) kopen! Ben benieuwd naar deze smaken :D

 3. 1 februari 2018 / 04:40

  Hihihi…..
  Ik had ze gezien en liet ze liggen want ik stelde mezelf voor hoe de paaseitjes er gevuld uit zouden zien…..
  Deze zal ik zeker kopen!
  Ja zeker herinner ik me nog heel goed je artikel van 2 jaren geleden….

  Xoxo

 4. Kimberley
  31 januari 2018 / 18:53

  Ik ben aan het lijnen, maar tegen de tijd dat het Pasen is, mag ik wel weer een paaseitje

 5. 31 januari 2018 / 16:36

  Oeeh dit ziet er echt super lekker uit! Vooral die met discodip zou ik graag eens willen proberen :) Gelukkig komt de Pasen er alweer aan.

 6. 31 januari 2018 / 15:10

  oeeeee, ik weet wat ik zo ga doen na werk…

 7. 31 januari 2018 / 13:14

  Pffffff ik ben weer eens aan de lijn.. Heb wel direct trek in paaseitjes

 8. 31 januari 2018 / 12:33

  Oh die zien er zo lekker uit. Dit weekend ga ik eens een kijkje nemen bij hema denk ik

 9. 31 januari 2018 / 10:32

  Ik moet wel zeggen dat ik eigenlijk zelden paaseitjes eet. Ik houd niet zo van hele dikke stukken chocola namelijk.

 10. 31 januari 2018 / 09:58

  Lijkt me grappig en ik ga het zeker proberen, maar nu nog niet. ik moet echt nog even in de paasstemming komen!

 11. 31 januari 2018 / 09:27

  Die tompoes eitjes ga ik zeker halen bij de hema, zien er namelijk erg lekker uit.

 12. 31 januari 2018 / 09:15

  Leuke smaken. Alleen vind ik het nog iets te vroeg om al paaseitjes te kopen.

 13. 31 januari 2018 / 09:05

  Ik kan me goed voorstellen, dat je moeten moet doen om tompouce te herkennen als smaak. Zelf ben ik geen grote fan, maar ik vind het ook weer niet vies. Chocolade lijkt mij een overheersendere smaak, dan tompouce.

 14. 31 januari 2018 / 09:04

  Ze zien er in ieder geval heel leuk uit. Ik ben nu wel benieuwd naar de smaak al ben ik zelf wel gewoon voor chocolade smaak en de tompouce proef je niet zo, alsook jou begrijp. Hier komen ze nog even niet in huis haha, ik wacht tot het paas is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge