Review: Lip Juicers van The Body Shop

Vorige week liet ik jullie al een voorproefje zien in dit artikel, vandaag vertel ik er meer over! Ik heb het over de nieuwe lip juicers van The Body Shop.

Van fruity acai tot blueberry, juicy kiwi en kale, de 5 nieuwe moisture-boosting lip balms bevatten community trade-sheaboter en zijn geïnspireerd op gezonde detox superfood smoothie-combinaties waar beautylovers dol op zijn. 

Normaal gesproken krijg ik al rillingen als ik het woordje ‘superfood’ hoor, maar ik besloot niet te snel te oordelen. Ik ben namelijk nog nooit (echt nog nooit) een product van The Body Shop tegengekomen dat me niet beviel. De parfums gebruik ik bijna dagelijks, ik probeer iedere week een gezichtsmasker te gebruiken en vooral de bodycream mag niet ontbreken.

Zonder de plaatjes te hebben gezien en zonder het persbericht te hebben gelezen wist ik direct dat de lip juicer die ik ontvangen had naar watermeloen rook. En daar ben ik gek op! In de zomer kan ik er niet genoeg van eten haha. De geur is erg aanwezig, maar absoluut niet té. De balsem laat een zacht laagje achter op mijn lippen (zonder kleur). Het blijft erg lang zitten! Ik gebruik ‘em nu al een tijdje en mijn lippen voelen de hele dag zacht aan. Ik krijg er geen irritaties van, wat ik met andere lipbalms soms wel heb. Die lijken mijn lippen namelijk alleen maar uit te drogen en dat is bij deze absoluut niet het geval. Ik ben fan!

De lip juicers zijn vanaf februari verkrijgbaar bij The Body Shop en online voor een adviesprijs van €9,-

WEAR IT, OWN IT AND LOVE IT. BUT PLEASE DON’T EAT IT. 

Naar welke geur/smaak ben jij het meest benieuwd? Laat het gerust weten in de comments!

*

Volg:

Comments

 1. 6 februari 2018 / 16:53

  Die met blueberries lijkt me wat! De lip juicers zien er echt superleuk uit! Hebbedingetjes :)

 2. 2 februari 2018 / 08:43

  Oh deze zien er zo leuk uit! Lekker zomers :D

 3. 1 februari 2018 / 14:34

  Heb ze de laatste dagen vaak voorbij zien komen en ze zien er superleuk uit. Ben er wel benieuwd naar

 4. 1 februari 2018 / 12:52

  Eerst maar eens mijn huidige lippenbalsems op maken voor dat ik deze ga proberen! Hij ziet er erg fijn uit!

 5. 1 februari 2018 / 12:36

  Die zien er mega leuk uit! Ook fijn dat ze goed werken. I love lippenbalsems! En ik wil nog even zeggen, wat een mooie nagels heb je!

 6. 1 februari 2018 / 06:05

  Het ziet er schattig en apart uit!
  Ik hou van de producten van TBS..
  Dus dit zet ik op mijn wishlist

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge