Wishlist My Jewellery

Zijn jullie al bekend met de webshop My Jewellery? (Ik kan dit trouwens niet fatsoenlijj uitspreken, haha). Ik heb er al regelmatig kleding en sieraden besteld, maar ik besefte me dat ik er nog nooit over geschreven had! Vandaag laat ik jullie zien welke items ik best wel in mijn kast zou willen hebben, kijk je mee? 

Over My Jewellery

Sharon Hilgers is de oprichtster en het creatieve brein achter My Jewellery. My Jewellery is in 5 jaar uitgegroeid tot een vooraanstaand sieradenlabel & een online community die haar weerga niet kent. Dagelijks inspireert My Jewellery honderdduizenden vrouwen via social media met de nieuwste trends op het gebied van sieraden, accessoires en inmiddels ook kleding. De on-trend, eigenwijze stijl die je terugziet in de accessoires & aanverwante artikelen is niet meer weg te denken uit het huidige modebeeld. De luxe merkbeleving, scherpe prijzen, snelwisselende collecties & kwalitatief zeer goede items zorgen voor een groeiende populariteit & een trouwe fanbase. Bron

Zoals je kunt zien ben ik er nog niet helemaal uit of ik meer zin heb in de zomer of in de winter haha. Nouja, ik weet het wel, ik heb zin in de zomer natuurlijk, maar ik vind het nog niet zo veel aan om mijn garderobe al zomerproof te maken als ik er nog niets van aan kan trekken. Snap je?

Bij My Jewellery stromen de nieuwe collecties al binnen, frisse kleuren, vrolijke shirtjes en veel nieuwe sieraden! Vooral die roze en oranje tinten vind ik erg leuk voor de lente en de zomer! Als je die ziet krijg je toch spontaan zin om lekker buiten in het zonnetje te zitten?

Dus als je nu op zoek bent naar sieraden, kleding, schoenen of een nieuwe tas, bij My Jewellery heb je volop keus! Bestellen is gemakkelijk, plaats je je bestelling voor 20:00 uur, dan wordt deze dezelfde dag nog verzonden! Boven de €50,- betaal je geen verzendkosten. Wil je liever ‘in het echt’ winkelen? In Arnhem, Breda, Den Bosch, Maastricht en Utrecht vind je een boutique van My Jewellery.

Ik ben erg benieuwd of jullie al bekend zijn met My Jewellery. Heb jij er wel eens wat gekocht? Laat het gerust weten in de comments!

*

Volg:

Comments

 1. Lissa
  3 maart 2018 / 16:25

  Ik ben er al sinds vorig jaar fan van en heb al heel wat spullen besteld :-)!!

 2. 4 februari 2018 / 18:07

  De naam (her)ken ik, maar ik heb er nog nooit op de webshop gekeken of iets besteld.

 3. Dafne
  4 februari 2018 / 16:34

  Ik ken het merk nog niet. Aangezien er een winkel in mijn stad zit, zal ik mijn ogen openhouden ;-)

 4. 3 februari 2018 / 07:52

  Dit is zo gek; ik heb jou nog nooit gezien, maar als ik zo naar deze spulletjes kijk die je hebt uitgezocht denk ik; “ja, dat is helemaal wat voor Laura! Ik vind die rosé trui heel leuk.

  • Laura
   3 februari 2018 / 13:49

   Haha gek is dat hè? Dat je in je hoofd helemaal een beeld vormt van iemand!

 5. 2 februari 2018 / 20:10

  Hallo meid,

  Ik heb wel al van die webshop gehoord ;)
  Maar het zijn blijkbaar wel leuke spullen dat ze verkopen ;)

  Liefs Naomi

 6. Naomi
  2 februari 2018 / 19:51

  Hallo meid,

  Ik heb nog nks gekocht daarop.
  Wel heel erg mooie spullen verkopen ze hé ;)

  Liefs Naomi <3

 7. 2 februari 2018 / 09:46

  Mooie winkel, ik ken dit nog niet. Maar ik zie dat ze in Breda zitten dus bij een volgend bezoek ga ik eens langswippen ;-)

  • Laura
   3 februari 2018 / 13:50

   Dat had ik dus ook al!

 8. 2 februari 2018 / 09:05

  Wat een gave kleding, ik ken deze webshop helemaal niet, maar ga de volgende keer als ik in Utrecht ben, zeker even opzoeken waar ze zitten, want ik vind dit voor de zomer wel heel erg leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge