Olaz Total Effects 7-in-1 dag,- en nachtcrème

Ik was op zoek naar een nieuwe dag,- en nachtcrème en omdat ik in de Cosmopolitan goede reviews las over deze, besloot ik deze anti-verouderingscrème van Olaz een kans te geven. 

De creme zit in een plastic flacon. Ideaal, want zo gaar hij niet zo snel kapot. Het is een mooie compacte en lichte verpakking, ideaal voor als je ‘em mee op reis neemt.  Ik vind het fijn dat er een pompje op zit, dit werkt praktisch en hygiënisch. Eén pompje is genoeg voor mijn hele gezicht!

Ik was op zoek naar een goede dag,-en nachtcrème omdat mijn huid de laatste tijd erg onrustig is. Ik heb veel last van rode vlekken en droge plekjes. Mijn gewone dagcrème was niet voldoende dus ik moest wel op zoek naar wat hardnekkiger spul. De crème voelt licht aan en trekt snel in. Hij laat absoluut geen vettig laagje achter!

Voor ik ga slapen smeer ik mijn gezicht in met de nacht variant. Die is eigenlijk hetzelfde, alleen zit daar geen SPF in.

Mijn gezicht lijkt nu na een tijdje gebruik wel wat minder rood te zijn, de droge plekjes zijn niet verdwenen. En lijken ook niet minder te worden trouwens. Daarvoor moet ik dus nog even een extra hulplijn inschakelen :)

Ik kocht deze beide crèmes bij de Op=Op Voordeelshop (ik geloof dat ik rond de €12 kwijt was), maar mocht je deze niet in de buurt hebben; het is ook te koop bij de meeste drogisterijen, hier betaal je dan wel iets meer!

Welke crème gebruik jij? En heb jij de gouden tip qua crème tegen rode en droge plekjes? Laat het gerust weten in de comments!

Volg:

Comments

 1. Lisa
  4 februari 2018 / 20:59

  Je kan ook 1 of 2 druppels olie mengen met je dagcreme. Welke olie hangt af van je huid type. Ik heb een vochtarme huid en meng 2 druppels argan olie. Olie kan ook je nachtcreme vervangen of over/onder je nachtcreme, wat jij fijn vind. Zo maak je je creme voor de herfst/winter wat meer hydraterend en voedend. Voor de nacht wissel ik met argan, rose hip en squlaan. Als je een (hypoallergeen) geurtje in een olie fijn vind kan ik je die van biodermal aanraden.

 2. 4 februari 2018 / 19:30

  Ik hoor hier veel goede verhalen over, lijkt me super chill! Ik gebruik momenteel een olie van Kruidvat, super fijn voor droge plekjes.

 3. 4 februari 2018 / 17:53

  Die prijs voor de voordeelshop valt echt reuze mee voor deze! Want ik hoor er regelmatig positieve ervaringen over! Maar jij hebt me overtuigd ik moet deze echt eens proberen voor mijn rode plekjes tegen te gaan!
  Elke onlangs geplaatst…Hoe goed is lady speed stick?My Profile

 4. 4 februari 2018 / 13:12

  Ik hoor hier ook veel goede verhalen over! Had hem laatst bijna meegenomen maar ik zag ineens dat Olaz parabenen gebruikt in haar producten, en die skip ik liever. In deze zitten ze ook toch? Mijn tip voor je droge plekjes is trouwens La Roche Posay, voor mij hebben die echt wondersmeersels om rode en droge plekjes tegen te gaan. Niet goedkoop maar ook ideaal om te gebruiken als je baby er straks is, er zitten namelijk veel mooie ingrediënten in .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge