Herfst outfits van Sans-online.nl

Hoewel het echte herfstweer (gelukkig) nog even op zich laat wachten, vind ik het geen enkel probleem om mijn kledingkast alvast aan te vullen met wat warmere kleding. Bij één van mijn favoriete webshops zocht ik een aantal nieuwe items uit die ik graag aan jullie laat zien. Sans-online verkoopt van alles en nog wat; er is ruime keus voor dames en heren. Ik koop er vaak jurkjes maar ook voor winterjassen en truien kan ik hier goed slagen. Ik zocht een zwarte trui uit (staat overal bij!), een spijkerbroek en een vestje.

dsc_0466g dsc_0469g dsc_0468g dsc_0473g dsc_0476g

De spijkerbroek en de zwarte trui zijn beide van het merk ONLY en zitten heerlijk! Het bruine vestje (Vero Moda) is van suède en maakt een simpele outfit net iets leuker.

Ben jij al bekend met Sans-online.nl?

*

Volg:

Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge