Het beste haarmasker OOIT + tip (én haarfoto’s!)

Onlangs bracht ik weer een bezoekje aan de kapper omdat ik toe was aan een ander kleurtje in mijn haar. Ik wilde het weer wat lichter en assiger hebben. En aangezien ik precies weet bij wie ik daarvoor moet zijn, ging ik naar mijn favoriete kapsalon in Hengelo; AMI kappers. Daar kom ik nu een aantal jaar en ik wil niet meer anders! Tussendoor ben ik uit noodzaak af en toe bij een ander geweest, maar dat liep eigenlijk altijd op een fiasco uit. 

Zoals ik al zei wilde ik het deze keer nóg iets blonder en assiger. Een aanslag op mijn haar! Mijn haar is vrij dun en door al het verven krijgt het best veel te verduren. Mijn haar werd dus geverfd op één voorwaarde: goed verzorgen! Ik nam daarom een heel fijn haarmasker mee: Kerastase Masque Force Architecte, een voedend masker voor zeer beschadigd haar.

Dit is een herstellende verzorger voor zeer beschadigd haar (erosie level 3 en 4). Het haarmasker werkt met het zogeheten Ciment-Cyclane Complex. Dit bestaat uit de volgende actieve bestanddelen: Intra Cyclane voor geeft stevigheid aan het haar doordat het opgenomen wordt in de interne structuur van de haarvezel, Pro-Keratine: dit vult de haarvezel aan en Ceramiden: dit versterkt het intercellulaire cement voor intern herstel van het haar. Met als resultaat dat het haar zachter, sterker en veerkrachtiger is en de haarvezel van binnenuit is versterkt.

TIP!

Ik gebruik dit haarmasker één keer in de week en laat het dan gelijk de hele nacht intrekken. Zo krijgt het masker pas echt goed de kans om haar werk te doen. Om er nog wat extra verzorging aan toe te voegen, meng ik het masker met een aantal druppels Ivy Hair Care Treats Serum. Dit serum geeft zelfs het meest beschadigde haar een enorme vitamineboost en maakt het haar tot wel 3 keer sterker.

Resultaat:

De volgende ochtend (het heeft dan de hele nacht in kunnen trekken), spoel ik mijn haar grondig uit. Het voelt echt (maar echt!) super zacht aan en valt heel erg mooi. Ik hoef er dan weinig meer aan te doen, heel fijn met weinig tijd haha! Ik hoef mijn haar nu nog maar 1 keer in de week te wassen, en ook dat is erg fijn. Na een dag of 4/5 ga ik over over op droogshampoo (aanraders zijn die van Batiste!) en kan ik het wassen rekken tot het weekend.

Oja, wil je nog zien hoe mijn haar uiteindelijk is geworden? Dat kan via deze link! —> FOTO!

Prijzen en verkrijgbaarheid:

De producten zijn beide niet heel goedkoop, maar doordat ze zuinig in gebruik zijn en je ze maar 1 keer per week gebruikt, doe je er toch lang mee! En het zijn echt oprecht fijne producten voor je haar. Aanraders dus!

De Ivy Hair Care Treats druppels kun je gemakkelijk bestellen via deze link. Het Kerastase haarmasker shop je hier.

Ben jij al bekend met deze producten? Verzorg jij je haar goed? Laat het gerust weten in de comments! 

Volg:

Comments

 1. 28 februari 2023 / 15:18

  Nooit gehoord van de IVY serum, maar ben wel erg geïnteresseerd geworden. Ik ga er eens naar kijken.

 2. 22 juli 2020 / 17:00

  Bedankt voor het delen van dit artikel over haarmaskers. Ik zou mijn haar ook graag wat beter willen verzorgen. Daarnaast hoor ik ook vaak dat het goed is om haarwerken of haarstukken te verzorgen met maskers. Ik ga kijken of deze producten daarvoor ook toepasbaar zijn.

 3. 23 oktober 2019 / 14:17

  De haarmasker klinkt veelbelovend! De serum ga ik ook gelijk aanschaffen, die droge puntjes toch atljid.. Wat gebruik jij nog meer naast de serum en haarmaskers?

 4. Nikkie Vertommen
  25 mei 2019 / 22:51

  Hallo
  Breng je het masker ‘s avonds aan op nat haar of droog haar voordat je ermee gaat slapen?
  Groetjes

  • Laura
   25 mei 2019 / 22:58

   Op handdoekdroog haar! :)

 5. 2 oktober 2018 / 08:37

  ik heb op dit moment extreem last van roos: ik durf op mijn haren eiegnlijk niks te gebruiken

 6. 30 september 2018 / 20:35

  Wat ziet je haar er idd goed uit op de foto! Ik gebruik nooit dat soort producten, maar het klinkt wel erg fijn!

 7. 29 september 2018 / 07:15

  Super. Je hebt me nieuwsgierig gemaakt

 8. 29 september 2018 / 05:57

  Ik moet eerlijk zeggen dat ik dit soort producten niet gebruik. Wel fijn dat jij er erg blij mee bent.

 9. 28 september 2018 / 21:53

  Ik had er nog niet van gehoord, maar ik ga er zeker eens naar kijken. Mijn haar heeft ook wel wat te verduren.

 10. 28 september 2018 / 20:44

  Wat een fijne tip is dit! Zodra ik weer een permanent ga zetten zal ik deze ook aanschaffen.

 11. chucky1012
  28 september 2018 / 18:38

  Wat fijn dat jij zulke goede haarverzorgingsproducten hebt zodat je kapsel snel en goed glanzend en gemakkelijk doorkambaar wordt ;-)

 12. 28 september 2018 / 15:13

  Klinkt goed! Ik ben super benieuwd naar het haarmasker.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge