Hexagons aan de muur + kortingscode!

Een hexagon wordt ook wel een zeshoek genoemd. Een vorm/motief die je de laatste maanden steeds vaker ziet; als wandtegel in de keuken of als behang in de woonkamer (dat hebben wij dus haha). Ik vind het erg leuk! En ik vind het nog leuker nu we deze vormen ook in de gang terug laten komen; door middel van een fotocollage op verschillende hexagons. Kijk maar mee!

Ik koos voor een foto op hexagon omdat dit makkelijk uit te breiden is. En ik kan het natuurlijk niet over mijn hart verkrijgen om de gang vol te hebben hangen met foto’s van Noud en van onszelf en geen plek te hebben voor de 2e baby. Over een tijdje kan ik er zo een aantal hexagons bij bestellen en bijplakken. Je zult dan niet zien dat deze er later bij zijn gekomen. Handig toch?

Bevestigen aan de muur is super simpel, ik had het in een paar minuten voor elkaar. Ik had van te voren op de grond al neergelegd hoe ik ze wilde ophangen en vlak voor ik ze op de muur wilde plakken (eenvoudig met een plakstrip!) zag ik dit super handige hulpmiddel. Deze kan je naast de hexagon houden voor je de volgende opplakt. Zo komen ze heel gelijkmatig aan de muur en heb je de stukken ertussen precies even groot.

De hexagons worden afgedrukt op forex, dit is een kunststof plaat die ondanks dat het licht van gewicht is, wel erg stevig is. Foto’s worden er haarscherp op afgedrukt!

Ik vind het eindresultaat echt fantastisch! Wij hebben niet heel veel foto’s in huis, op de één of andere manier vind ik het altijd maar raar om foto’s van mezelf in huis te hebben haha. Maar ik heb er toch een paar van Ron en mij tussen geplakt. Verder zijn het vooral foto’s van Noud van de afgelopen anderhalf jaar. Hij vindt het zelf trouwens ook erg leuk om zichzelf op de foto’s aan de muur te zien! En binnenkort hangen we er nog een paar foto’s van (hem en) zijn broertje bij!

Heb je ook zin om een muur in huis op te knappen, maar ben je hier niet zo gek op? Op de website is nog veel meer te vinden, wat dacht je bijvoorbeeld van een muursticker, een foto op hout, op een wandcirkel (dit vind ik ook super tof!) of als je helemaal uit wilt pakken: fotobehang jungle print.. zoiets vind ik wel heel erg leuk voor een slaap,- of speelkamer!

KORTINGSCODE!

En dit is super leuk voor jullie want met de code ‘MP50′ krijg je maar liefst 50% korting op alle hexagons, circles en squares. Dat is echt heel veel haha! De korting wordt verrekend nadat je de kortingscode in je winkelwagen hebt ingevuld.

Klik hier om gebruik te maken van de actie!

Ik ben benieuwd of dit ook iets voor jou is, laat het me gerust weten in de comments! X

*

Volg:

Comments

  1. 29 maart 2020 / 14:46

    Deze stijl is zo ontzettend leuk! Ik wil dit ook nog graag hebben in huis maar het komt er steeds niet van.. misschien toch maar de mooiste familiefotos verzamelen en eens aan de slag gaan. Mooi gedaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge