Mijn nieuwe tas van Burkely

Het voelt aan de ene kant best heel raar om nu over een nieuwe tas te schrijven. Je zult vast begrijpen waarom, de wereld staat op zijn kop en ik schrijf over een nieuwe tas. Check even mijn Instagram stories voor een toelichting hierop!

Dit is de tas die ik een tijdje geleden ontving via Marington. Dit is dé webshop waar je moet zijn als je een nieuwe tas zoekt. Je vindt er een ruim assortiment tassen; laptoptassen, damestassen, schoudertassen, schooltassen en nog veel meer.

Ik koos voor een handtas van het mooie merk Burkely. Ik viel voor deze mooie tas in een taupe/grijze kleur. Een kleur die ik vooral in de lente en zomer heel veel draag! Ik vind een tas van dit formaat ideaal, want vaak als ik de deur uit ga is Noud erbij en heb ik vooral een grote (luier)tas bij me waar ik van alles en nog wat in gooi. Deze tas is heel fijn om over mijn schouder te gooien en mijn portemonnee, huissleutels en telefoon in te stoppen. Zo hoef ik in ieder geval niet naar die dingen te graaien.

Handig aan deze tas is dat hij vrij ruim is én veel kleine vakjes heeft aan de binnenkant. Ook is het grootste vak voorzien van een rits, waardoor je je spullen extra goed kunt opbergen. De voorflap (hoe noem je zoiets? Haha) gaat dicht met een magneet/knoopsluiting. En kijk nog even hoe super leuk dat printje aan de voorkant is. Dat maakt zo’n tas toch nóg leuker?

Ik ben echt ontzettend blij met deze tas, want hij heeft voor mij niet alleen het perfecte formaat, maar ook de perfecte kleur!

Gebruik jij liever een grote of kleine tas als je de deur uit gaat? Laat het me gerust weten in de comments! X

*

Volg:

Comments

 1. Lieke van Veen
  26 maart 2020 / 15:15

  Burkely heeft echt mooie tassen.
  Deze is ook echt leuk.
  Ik denk dat mijn tas het formaat heeft van een laptoptas.

 2. 26 maart 2020 / 12:01

  Echt een mega toffe tas zeg, ziet er goed uit! en ook echt de perfecte kleur, past overal bij

 3. 25 maart 2020 / 11:22

  Mooie tas! Lekker van genieten, hoor. In deze situatie moeten we genieten van zaken die ons blij maken, vind ik. Zelf heb ik het liefst een grote tas met altijd veelsteveel erin…

 4. chucky1012
  25 maart 2020 / 06:12

  Pretty bag
  Het formaat maakt mij niets uit…..
  Fijn dat er een rits aan het grote vak is zodat er als het regent niet nat kan worden

  Xoxo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge