Hoe maak je het leven makkelijk(er)?

Niet dat het persé allemaal zo ingewikkeld moet zijn hoor, maar tegenwoordig zijn er een heleboel handige trucjes om alledaagse klusjes nét wat gemakkelijker te maken.

Zo laten wij bijvoorbeeld regelmatig onze boodschappen bezorgen. Voornamelijk met verjaardagen of andere feestjes. Dat scheelt zoveel gesjouw met flessen cola en kratten bier! Ik vind het ideaal en het is me die paar euro bezorgkosten zeker waard. Ook heb ik sinds kort het select abonnement bij Bol.com genomen. Dat kostte me eenmalig een tientje en ik kan nu een jaar lang gebruiken maken van allerlei extra services. O.a. altijd gratis bezorging, zondag,- en avondbezorging en retour artikelen worden gratis opgehaald. Ik kan toch vast niet de enige zijn die altijd nog wat extra’s besteld om maar geen verzendkosten te hoeven betalen? Aanrader hoor, binnen twee weken had ik die tien euro er al uit.

Nog zo’n handig abonnement (helemaal als je veel thuiswerkt!) is een printabonnement. Daarmee zit je nooit meer zonder inkt! Het is een service waar je een vast aantal prints in de maand mee kunt maken en je cartridges worden automatisch thuisgestuurd, nog voor je nieuwe printerinkt nodig hebt. Super handig toch? Het is mij namelijk al meer dan eens gebeurd dat ik een factuur/retourbon of wat dan ook moest printen en dat de inkt (natuurlijk!) precies op dat moment op was. Gaat je met dat abonnement dus nooit meer gebeuren!

Abonnementen die ik niet meer gebruik? Losse tijdschrift abonnementen. Ik heb namelijk sinds een paar maanden een tijdschriften app (€7,50 per maand) en daarop kan ik alle tijdschriften lezen die ik leuk vind! Voor mij is dit echt een uitkomst, ik ben namelijk gek op het lezen van tijdschriften, maar heb ze gemiddeld in een half uur uit. Best zonde als je bedenkt dat tijdschriften al gauw vier/vijf euro kosten! Nu kan ik bovendien ook losse artikelen lezen als de rest van het tijdschrift mij niet zo interesseert.

Ik hou van die abonnementen die het leven nog iets makkelijker maken!

Maak jij gebruik van abonnementen? Ik ben benieuwd, laat het me gerust weten in de comments!

Bron afbeelding
*

Volg:

Comments

 1. 22 april 2019 / 10:10

  Ik laat mijn boodschappen idd ook wel eens bezorgen. Maar eigenlijk nooit met versproducten erin omdat die vaak dan toch op de datum zijn.

 2. 20 april 2019 / 12:56

  Ik zit er ook over na te denken om zo’n tijdschriften abo te nemen. Lees je veel?

 3. 18 april 2019 / 21:21

  Dat printabonnement klinkt wel aantrekkelijk! Bij ons komen we er zov aak achter dat het printer of de inkt op is.. Zou wel ideaal zijn als dat automatisch binnen komt

 4. 18 april 2019 / 17:30

  Oh, dat van dat tijdschriftenaboonement wist ik niet. Is interessant want ik pendel elle dag. Bedankt!!!

 5. 18 april 2019 / 11:32

  Nee, ik heb zoveel mogelijk abonnementen weggesaneerd eigenlijk. Maar ik heb wel iemand die me komt helpen in de tuin!

 6. 18 april 2019 / 11:14

  Het zijn hele “kleine” aanpassingen, maar ik kan echt begrijpen dat het superhandig is wanneer dingen automatisch gaan! Ik heb er helaas nu nog niet het budget voor (student haha), maar in de toekomst zou ik dit ook zeker willen. Het is zo zonde om je tijd aan kleine dingen te besteden, wanneer je die tijd ook voor een momentje voor jezelf, vrienden of werk kunt besteden!

 7. 18 april 2019 / 10:43

  Maar maak jij elke maand even veel printjes of begrijp ik het verkeerd? Ik zag al reclame voorbij komen hierover en dacht hoe kunnen ze nu op tijd een nieuwe cartridge sturen? Ik print zeker niet altijd even veel. Toen wij in 2011 een sabbatical namen hebben we onze abonnementen eens goed onder de loep genomen en heel veel afgezegd, ook nu hebben we nog maar weinig abonnementen. Goed om eens naar te kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge