Foto shoplog Sans-online.nl

Goedemorgen! Ik zocht afgelopen maand weer een aantal items uit in de webshop van Sans-online.nl en die laat ik vandaag aan jullie zien. Kijk je mee?

Het lijkt haast alsof mijn nesteldrang van tijdens mijn zwangerschap weer terug is, want de laatste weken ben ik zó ontzettend aan het opruimen, weggeven en weggooien. Ik heb mijn kledingkast (en alle dozen op zolder) heel goed uitgezocht en alleen de items gehouden die ik ook echt daadwerkelijk nog ga dragen. De verhoudingen van mijn lichaam zijn na mijn zwangerschap wat veranderd, dus niet alle kleding staat me meer. Althans; ik voel me er niet meer erg fijn bij. Weg ermee dus! Ook alle kleding die ik al langere tijd niet meer aan heb gehad heb ik weggedaan. Ik ga niet wachten tot het weer in de mode komt, mocht het weer terugkomen is het vaak toch net iets anders. Er bleef na deze grondige schoonmaak niet heel veel meer over haha! Zo had ik wel een mooi overzicht, ik zag namelijk meteen dat ik bijna geen zomerjurkjes meer had, ook geen lange jurken meer voor de dagen dat het wel warm is, maar mijn benen nog niet genoeg zonlicht hebben gezien om in het openbaar te vertonen. Toen ik bij Sans-online mocht shoppen kon ik dan ook heel gericht te werk gaan. Mijn favoriete merken daar zijn: Vila, Vero Moda en Jacqueline de Young. Daar kan ik altijd wel slagen!

Maar goed, foto’ zeggen meer dan 1000 woorden dus hierbij mijn nieuwe outfits!

Dit mooie zomerjurkje (Vila) trok gelijk mijn aandacht! Een beetje gedurfd met deze bleke benen die al langer dan me lief is geen zon hebben gezien haha. Het jurkje is van iets dikkere stof (er zit ook een onderjurkje in!) dus hij schijnt niet door en zit erg lekker! Door de lengte is hij lekker draagbaar!

Op mijn paasbest met dit gele shirt (Vero Moda)! Een aantal jaar geleden deed ik zo’n kleurentest, waarbij je erachter komt welke kleuren je goed staan. Lichtgeel zou dus een kleur moeten zijn die bij mijn huidskleur past. Aangezien ik precies niks geels in mijn kast had hangen besloot ik de gok te wagen. Of de kleur me echt staat weet ik niet zo goed, maar ik vind ‘em wel erg leuk en heb deze al vaak aangehad! Lekker zonnig kleurtje!

Ik hou ervan wanneer shirtjes een detail hebben waardoor het net iets minder basic wordt. Dit shirtje (Vila) heeft iets uitlopende mouwen wat ik zelf erg leuk vind! Een beetje lastig op de foto te zetten vandaar de ongemakkelijke pose op het eerste kiekje.

Mijn nieuwe tussenjas (Only)! Is dat een officieel woord trouwens? Ik vond mijn zwarte winterjas echt te winters voor dit moment, maar mijn korte leren jasjes nog wat te fris, helemaal op de fiets. Dit lichtroze exemplaar is wat mij betreft perfect! De kleur is mooi licht, het model is wat langer (handig op de fiets!) en doordat de jas een capuchon heeft kan ik ‘em prima aan tijdens een lente buitje. Erg fijn is dat deze jas zowel een rits als drukknopen heeft! Absoluut één van mijn beste aankopen van 2019 tot nu toe.

Wat maar weinig mensen weten is dat Sans-online naast de webshop ook een fysieke winkel heeft. En voor alle mensen in Twente; jullie hebben geluk! Deze winkel zit namelijk in Rijssen. En is iedere donderdag tot 21.00 uur geopend!

Ik ben heel benieuwd wat jullie van mijn nieuwe kleding vinden. Laat het me gerust weten in de comments! X

*

Volg:

Comments

 1. Lieke van Veen
  23 april 2019 / 18:45

  Dat witte shirtje van Vila is erg leuk!

 2. 15 april 2019 / 14:41

  Wauw dat witte jurkje is echt prachtig! Staat je erg goed, ik ga er ook eens naar kijken. Die jas vind ik ook erg leuk.

 3. Lilou
  15 april 2019 / 07:49

  Wat een mooie jas! Ik ga gelijk even kijken of die er nog in mijn maat is! Het is precies wat ik zoek.

 4. 14 april 2019 / 18:20

  Leuke items. Ik kan ook altijd slagen bij die merken!

 5. 14 april 2019 / 18:11

  Super leuke dingen heb je gekocht! Ik hou van sans, hun hebben de pantalons van vero en only een stuk goedkoper. Geel staat zeker goed bij je trouwens!

 6. Irma
  12 april 2019 / 10:56

  Ah dat eerste jurkje, zo leuk!

 7. chucky1012
  12 april 2019 / 07:25

  Zulke prachtige items had je geshopt (y)
  Ik vind tussen jassen zo fijn

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge