Photo Diary #29 Verjaardagen, naar Ikea & uit eten

Goedemorgen! De afgelopen weken waren druk maar wel erg leuk! Dat had er ook een klein beetje mee te maken dat het weer wat mooier weer was en dat ik me na lange tijd weer eens een beetje uitgeslapen voel haha! Ik heb niet zo heel veel foto’s, maar jullie zullen het er mee moeten doen! Kijk je mee?

Ik had wat dingen nodig bij Ikea en mijn moeder ging gezellig mee! Je koopt toch altijd weer meer dan je nodig hebt haha.

Spelen bij Ballorig! Kind heeft de tijd van z’n leven in de ballenbak.

Ron en ik gingen samen weer eens uit eten, ook wel eens gezellig!

Afgelopen week hing van verjaardagen aan elkaar! Heel gezellig hoor! Ik heb er geen foto’s van dus jullie zullen me maar moeten geloven. Wel een foto van toen ik tussen alle feestjes door even van een wijntje genoot in het zonnetje in onze eigen tuin. De rest van het gezin lag te slapen haha.

Noud speelt ondertussen in de zandbak en neemt er af en toe een hap uit. En dat shirtje in maat 74 gaat nu echt weg na deze foto. Beloofd.

Ik heb de Nutribullet weer even uit de kast getrokken omdat de blauwe bessen, frambozen en aardbeien op moesten. Is het normaal dat die dingen na 3 dagen al beschimmeld zijn? Ik maakte er maar snel een smoothie van voor ik alles weg kon gooien.

Ik zie ik zie wat jij niet ziet! Onze donkergroene kast waar we 4 maanden geleden nog zo blij mee waren is verkocht. Via Marktplaats whoehoe! Wel met een beetje pijn in ons hart want we vonden het echt een mooie kast. Maar hij stond ontzettend in de weg en eigenlijk stonden er alleen maar wijnglazen (en luiers) in. Nu staat de bank weer anders en lijkt het een stuk ruimer. De posters zijn inmiddels van de muur, daar komt nog wat anders te hangen.

Dit zag ik bij Ikea, vond het een leuke combinatie! Hebben we nu wel weer ruimte voor haha.

Het zal je vast niet verbazen dat dit witte shirt binnen een uur al in de wasmand lag omdat er chipsvlekken opzaten.

Ik ontving een pakket vol fijne babyproducten van Louis Widmer. Komt binnenkort een artikel over online!

Bedankt voor het kijken! X

Volg:

Comments

 1. 15 april 2019 / 12:49

  Ikea is altijd goed! Ik koop ook altijd meer dan dat ik nodig ben of nja ik koop dingen waarvan ik nooit wist dat ik ze nodig had tot ik ze zag haha!

 2. 11 april 2019 / 11:48

  Nutribullet staat ook al klaar op de zolder tussen mijn uitzet, nu al zin om er smoothies mee te maken!
  Wat een heerlijk verslag zeg, geniet van vandaag met dit heerlijke weer

 3. chucky1012
  10 april 2019 / 05:51

  Zo een leuke vjxag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge