Ik ga op vakantie en neem mee..

in ieder geval een heel grote en fijne tas waar álles in past.

Om eerlijk te zijn ben ik niet zo heel georganiseerd en ook niet zo heel precies als het aankomt op het opbergen van mijn spullen. Als ik op vakantie ga vergeet ik minstens een deel van mijn spullen en ik kom er op mijn werk regelmatig achter dat ik weer geen brood heb meegenomen. Deze zomer gaan wij op vakantie naar Zuid-Frankrijk (met de auto) en ik wil het dit jaar helemaal anders aanpakken. Omdat wij zo’n 1200 kilometer moeten rijden en dus heel veel uren in de auto zullen doorbrengen wil ik graag alles wat we maar nodig kunnen hebben binnen handbereik hebben. Voor de vakantie lijkt me een rugtas ook steeds handiger. Nu gebruik ik eigenlijk altijd een luiertas of grote handtas. ‘Vroeger’ op de middelbare school had ik er al één; een eastpak rugtas. Die zijn dus tegenwoordig in super leuke designs te krijgen. Daar kwam ik achter tijdens mijn zoektocht naar een handige tas. Zoals het er nu uitziet hebben we niet heel veel tussenstops (alleen om te wisselen van bestuurder) want we zijn van plan om aan het begin van de avond weg te rijden, zodat Noud in de auto in slaap valt en dan hopelijk een hele nacht doorslaapt. Wij kunnen dan mooi wat kilometers maken!

Tijdens mijn zoektocht kwam ik ook nog deze fjallraven rugzak tegen. Beide heel geschikt om veel spullen op een georganiseerde manier mee te nemen. Ook zijn ze beide heel comfortabel om te dragen en het handige aan een rugzak is natuurlijk dat je beide handen nog vrij hebt (om Noud te tillen of je koffie vast te houden). Ik vind het ook leuk dat er zoveel leuke kleuren zijn. Zoals je kan zien heb ik mijn zinnen al gezet op de roze modellen haha.

Over die reis van 1200 kilometer: ik ben wel heel erg benieuwd hoe het zal gaan. Ik vind autorijden zelf heel leuk en op vakantie gaan met de auto vind ik ook altijd alleen maar gezellig dus ik hoop dat in dit geval ‘als wij relaxt zijn is Noud dat ook’ opgaat;) En ik vind met zo’n lange reis: alles is geoorloofd. Althans. Zo goed als. Ik wil daarom voldoende eten bij me hebben, speelgoed, filmpjes klaar hebben staan op de iPad en natuurlijk genoeg drinken, luiers en luierdoekjes bij me hebben. Binnen handbereik ook. Het zal namelijk niet de eerste keer zijn dat ik op m’n kop moet gaan staan om ergens bij te kunnen wat ‘ergens in de bagage moet liggen’.

Qua ruimte in de auto moet ik efficiënt gaan inpakken dus ik ben me nog aan het verdiepen wat handig is (welke tas!) ik mee ga nemen. Het liefst heb ik een tas met veel vakjes, zodat ik alles netjes kan opbergen (haha, ja dit komt echt uit mijn mond). Als ik één groot vak heb gooi ik alles er in en ik heb tijdens de autorit geen zin om eerst alles eruit te moeten halen voordat ik bij hetgeen kan wat ik op dat moment nodig heb.

Ik ben er nog niet helemaal over uit, maar ik zal jullie op de hoogte houden!

Heb jij nog goede tips voor ons om mee te nemen op autovakantie? Wat moeten we echt niet vergeten? Laat het me gerust weten in de comments! X

*

Volg:

Comments

 1. Janne
  13 juli 2019 / 09:46

  Ik vind die hele roze heel erg mooi!! Ik had vroeger ook een Eastpak.

 2. chucky1012
  12 juli 2019 / 06:52

  Prachtige en zeer handige backpacks!
  Ik zou een mini koeltas of mini koelbox meenemen…..
  Zodat je altijd koud drinken bij je zult hebben tijn=dens Zo een lan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge