Onze plannen deze zomer

Vandaag vertel ik je over onze vakantieplannen, lees je mee?

Wij gaan deze zomer – net zoals vorig jaar – op vakantie naar Zuid-Frankrijk. We hebben een chalet op een camping gehuurd. En we hebben er zoveel zin in haha! We vinden de sfeer op een camping altijd erg gezellig, maar willen toch nog wel enig gemak om ons heen. Vandaar dat we een ruim huisje hebben (en voorzien van airco!). Aangezien de temperaturen daar laatst al opliepen tot 40 graden is dat geen overbodige luxe.

Vorig jaar, dezelfde camping

We zijn ook nog een week samen vrij en voor die week maken we alles behalve veel plannen. Bijkomen van de vakantie en per dag bekijken waar we zin in hebben. Ik hoop heel erg op mooi weer zodat we lekker veel kunnen gaan zwemmen en buiten de deur kunnen gaan lunchen. Ja, ik ben me ervan bewust dat beide dingen ook kunnen als het geen mooi weer is, maar dan is het toch net iets minder leuk.

Wat ik ook wil aanpakken is bij ons de zolder. Die hebben we vorig jaar grondig uitgeruimd (en heel veel weggedaan), maar op de één of andere manier ligt die weer helemaal vol met van alles en nog wat. Ook onze kledingkamer is tegenwoordig meer een ‘hier gooien we alles neer wat eigenlijk naar zolder moet’ kamer. Daar wil ik ook graag even orde in scheppen want het is denk ik nog maar een kwestie van weken voordat die kamer zo vol ligt dat de deur niet meer open kan.

En verder gaan we op het eind van de zomervakantie nog een weekend met vrienden naar Strandfestival Zand. Daar heb ik nu ook al zoveel zin in!

Verder heb ik niet zo heel veel plannen, wij gaan lekker rustig aan doen en bijkomen van een hectisch (maar super leuk) jaar. Ik hoop op veel barbecue avonden en veel ijsjes haha.

Heb jij vakantieplannen? Of heb je al vakantie gehad? Laat het me gerust weten in de comments!

Volg:

Comments

 1. Natascha
  10 juli 2019 / 09:34

  Heerlijk vooruitzicht! Ik heb mijn vakantie al gehad dus mag eigenlijk niet klagen ;)

 2. 10 juli 2019 / 08:17

  Ah wat leuk! ik ga dit jaar ook voor het eerst niet op vakantie, en als ik eerlijk ben.. dat ga ik best wel missen. Ik ga graag naar Italië, naar de bergen. Heerlijk pizza’s eten en vooral veel ijsjes uitproberen. Maar dit jaar hebben we een huisje gekocht, er komt over 3,5 week een bruiloft aan dus het gaat ‘m eventjes niet worden! En er zit 20K meer in het huis dan dat we gedacht hadden.. dus helaas! Maar als straks alles af is (bijna af) dan kunnen we heerlijk gaan genieten van ons huisje

 3. 10 juli 2019 / 08:17

  Klinkt goed! Lekker uitrusten is ook mijn ultieme doel van de aankomende vakantie, maar ik heb ook een aantal dingen die ik wil doen! Toevallig vandaag een blogje over mijn zomerwishlist online gekomen!
  Simone onlangs geplaatst…Zomer in Nederland: 10 bucketlist itemsMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge