Photo Diary #38 Jarig & een nachtje weg

Goedemorgen! Ik krijg nog steeds geen klachten over dit wekelijkse dagboek, dus ik heb weer wat foto’s verzameld. Kijk je mee?

Goedemorgen! Even rustig opstarten met mijn favoriete koffie; latte macchiato met karamel siroop. Heerlijk. Nog lekkerder als ik ‘em warm op kan drinken.

Ik kreeg dit boek thuisgestuurd en ik ben er heel benieuwd naar! Het vorige boek las makkelijk weg (ook al was ik het wisselend eens met wat ze schreef). Ik laat het jullie weten!

Met zijn krentenbol. Die hij bewaakt met zijn leven. We hadden boodschappen gedaan en terwijl ik de boodschappen uitpakte genoot Noud even van Bumba (en een krentenbol).

Een nieuw horloge! En een nieuwe kleur op mijn nagels. Meer informatie over het horloge kun je hier vinden.

We aten bij mijn ouders en mijn zusje nam het toetje mee. Cupcakes van Nienke’s.

Ik wilde graag een spijkerrokje dus ik bestelde er een aantal bij de H&M. Uiteindelijk was er maar 1 die echt goed zat. Dat was dan wel weer handig zodat ik niet verder hoefde na te denken welke ik zou houden.

Ik vind ‘em leuk!

Dit shirtje bestelde ik ook. En in de eerste instantie vond ik die super leuk. Alleen was ik veel te gretig met de kaartjes er af trekken want toen ik ‘em een paar dagen later aantrok en mijn haar ging borstelen was het ineens een croptop. Daar kan ik dus precies niks mee.

Hier kan ik echt een voorbeeld aannemen. Zó vrolijk wakker worden.

Jarig!

Ik kreeg o.a. deze parfum van Scotch & Soda. Nieuwe favoriet!

En van Ron kreeg ik een nachtje weg. Niet alleen natuurlijk, hij ging mee haha. We gingen naar het van der Valk hotel (bij ons in de straat haha) en sliepen in de Future Suite. En jongens, echt, wát een aanrader. De kamer is echt ontzettend mooi en groot en van alle gemakken voorzien. ’s Avonds hebben we daar gegeten (live cooking, ook al zo’n aanrader) en ’s ochtends (na eerst uitgeslapen te hebben – zo luxe -) konden we aanschuiven voor het ontbijt.


Vanaf het balkon konden we gewoon ons eigen huis zien haha. Maar kijk die kleuren. Dit is geen filter, maar gewoon een heel mooie roze lucht. Ik heb verder geen foto’s gemaakt dus je zult me maar moeten geloven dat het heel erg leuk was.

Bedankt voor het kijken, ik hoop dat jullie ook een leuke week hebben gehad! X

Volg:

Comments

 1. chucky1012
  8 juli 2019 / 21:24

  Gefeliciteerd…..
  Leuke foto’s van een fijne week….

  Xoxo

 2. Lieke van Veen
  8 juli 2019 / 19:12

  Nog gefelicteerd met je verjaardag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge