Instagram + wat is jouw Instagram account?

Instagram is inmiddels uitgegroeid tot het grootste en meest invloedrijkste Social Media kanaal wat er is. Ik heb mijn account nu al een jaar of drie, maar ben er pas een paar maanden actief mee bezig. Ik vind het leuk om foto’s te plaatsen en foto’s van anderen te zien. Een tijdje geleden heb ik een soort van mini experiment uitgevoerd om te zien wat het gebruik van hashtags zou doen met mijn foto’s. Ik merk dat mijn foto’s daardoor een veel groter bereik hebben. Dat is leuk en natuurlijk ook goed voor mijn account! Nu ik dit typ denk ik dat ik daar ook weer wat consequenter in moet worden.

Ik ben heel nieuwsgierig naar andere, nieuwe Instagram accounts dus vooruit: vandaag mag je spammen! Wat is jullie Instagram account? Laat het gerust weten in de comments, dan kom ik even kijken!

Volg je mij al op Instagram? En wat vinden jullie van Instagram?

Volg:

Comments

 1. Simone
  10 augustus 2017 / 14:10

  Super leuk! Ik ben ook altijd bezig met het ontdekken van nieuwe kanalen. Mijn Instagram is @simone_vissers en daarnaast ben ik begonnen met een nieuw project @needthisinmylijf met de allerlekkerste en gezonde foodinspiratie!

 2. margriet kuper
  9 augustus 2017 / 13:45

  ik ben @jufmargriet.

 3. 9 augustus 2017 / 10:49

  Wat een mooie feed heb je! Ik probeer mijn feed steeds mooier te maken en nieuwe volgers te trekken, maar vind het soms best lastig. Mijn Instagram is @levendeloes
  Loes onlangs geplaatst…New In – Urban Decay Naked HeatMy Profile

 4. Arlene
  9 augustus 2017 / 10:27

  door de # kunnen mensen foto’s echt zoeken en terecht komen op jou account wat leuk is ofcourse hihi
  ik heb al best een tijd instagram en vond het heel erg leuk als oa mensen die je niet kent wel geinteresseerd zijn in jou fotoos (ipv facebook je halve familie je foto’s liked) maar ik ben er wel een beetje in gaan minderen al vind ik het nog steeds erg leuk maar probeer minder die drang te hebben tot likes ;) @19arlene88

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge