Invissibobble; het elastiekje dat wél werkt!

Jullie zullen ze ongetwijfeld wel eens gezien hebben; deze ‘gekke’ elastiekjes. Ik geloof erin en gebruik ze sinds een jaar of 3. De uiteindes van deze elastiekjes zijn aan elkaar gelast, waardoor beschadiging aan het haar wordt voorkomen. Daarnaast ontstaan er geen bobbels en striemen in het haar. En dat is echt zó fijn! Ik kan mijn haar gerust de hele dag in een staart dragen, het ’s avonds los doen en geen knik van mijn staart er in hebben. Fijn!

Invissibobble heeft een aantal vaste kleuren in haar collectie, maar brengt regelmatig nieuwe Limited Editions uit. En ik heb het geluk dat ze mij die telkens opsturen (dankjewel mensen van Inivissibobble!). De kleurtjes van deze nieuwe elastiekjes zijn niet alleen leuk, ook de verpakking is enorm schattig. Zie je die teksten?

Deze Invissibobbles zijn verkrijgbaar bij de meeste kapperszaken en online. Voor een setje van 3 elastiekjes betaal je €4,95.

Gebruik jij deze elastiekjes ook? Laat het gerust weten in de comments!

Volg:

Comments

 1. 20 mei 2017 / 09:56

  Ik vond deze elastiekjes eerst verschrikkelijk totdat ik ze één keer voor de grap had geprobeerd. Nu kan ik niet meer zonder, ik vind ze zo fijn :)

  • Nathalie Slotboom
   31 mei 2020 / 21:40

   Deze zijn echt fijn. Ik heb alevier de kleuren. Ook met een dubbele staart of een vlecht zijn ze fijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge