Gepersonaliseerde ketting via Names4ever

Welke associatie heb jij bij naamkettingen? Zeg het maar eerlijk! Gecombineerd met een nette blouse of top vind ik het zelf erg leuk, maar in combinatie met een tijgerprintje en gouden sieraden vind ik het zelf al snel ordinair staan. Hallo vooroordeel!

Van de webshop Names4ever mocht ik een kettinkje uitzoeken. Dit is een webshop die persoonlijke sieraden maakt zoals hangers, kettingen en armbanden. Ze zijn van mooie, duurzame materialen gemaakt zoals zilver en goud. Zo weet je tenminste zeker dat je ze veel kunt dragen zonder dat de kwaliteit minder wordt. Ik draag mijn kettinkje al een poosje dag en nacht (zelfs op vakantie en tijdens het sporten) en hij ziet er nog steeds als nieuw uit.

Ik zocht een zilveren bar naamketting uit met het woordje sparkle. Ik vond een simpel klein woordje leuker dan mijn naam. Dit kettinkje is leuk om los te dragen, maar ook goed te combineren met een ander subtiel kettinkje. Het is bij Names4ever heel gemakkelijk om een ketting te personaliseren, je vult de tekst in, kiest een lettertype uit, en kiest welke maat je wil.

Wat vind jij van dit soort kettinkjes? Laat het gerust weten in de comments!

*

Volg:

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge