On Wednesday we wear pink

Herkenbaar? Op de één of andere manier heb ik altijd het gevoel dat alles net wat lekkerder en mooier zit als alles matcht met elkaar. Ik heb afgelopen week een heel mooi setje ontvangen van LASCANA, een nieuwe webshop op het gebied van lingerie en badmode. Op de webshop van LASCANA zijn heel veel mooie bikini’s, body’s en andere lingerie te vinden. Bestellen gaat gemakkelijk, zoals ik al zei is er veel keus, ook in maten. Daarnaast is er veel dat je los kunt bestellen, handig als je van boven een andere maat hebt dan van beneden! Het setje dat ik jullie laat zien is van S.Oliver en zit prachtig. De roze kleur vind ik erg mooi, helemaal voor de lente en de zomer! Het enige nadeel aan setjes vind ik altijd dat de BH veel minder vaak gewassen wordt. Bij deze BH zat één bijpassende slip, dat hadden er wat mij betreft wel 2 of 3 mogen zijn. Of ben ik de enige die dat vindt? Dit is natuurlijk niet alleen bij S.Oliver  zo, het valt me bij  veel merken op! Ik ben wel benieuwd wat jullie daarvan vinden.

Wat vinden jullie van mijn nieuwe setje? Ken jij LASCANA al? Heb jij een favoriet lingeriemerk? Laat het gerust weten in de comments!

*

Volg:

Comments

  1. 24 mei 2017 / 13:13

    Mooie beha! Wist niet dat zij ook lingerie hadden. Ik ben ook gewoon gestopt met de bijpassende slips kopen. Bijna al mijn beha’s zijn zwart en bijna al mijn slips zijn zwart, heb ook nog wat gekleurde slips. Zwart en zwart combineert iig wel lekker haha.
    Laura onlangs geplaatst…Roze zomer look, ideaal voor een festival of feestjeMy Profile

  2. 24 mei 2017 / 09:28

    Heel mooi setje! En helemaal eens dat er eigenlijk meer slips/strings bij 1 BH moeten!

    Maar nog meer vind ik dat zulke setjes er ook moeten komen voor mensen mensen met een grotere cupmaat en kleinere omvang. Deze zijn vaak niet te krijgen bij de H&M en S. Olivier e.d. Wel bij speciale zaken, maar dan betaal je meteen de hoofdprijs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge