Lancaster – Sol Da Bahia

Ik vind het leuk om iedere zomer een nieuwe parfum te kopen. Bij het ruiken van die geur horen dan de herinneringen van die zomer. Twee jaar geleden kocht ik de Summer Splash eau de toilette en ook de Sol Da Bahia is zo’n typische zomergeur. Het is een eau de toilette die gedragen kan worden in de zon, fijn!~DSC_0293 ~DSC_0292

De flacon doet mij een beetje denken aan de Oilily parfums van vroeger, vrolijke kleurtjes en een leuke print. Met knalroze dop.

“De Sol Da Bahia geur heeft een fantastisch kokosnootakkoord, dat me herinnert aan de Bahia stranden van mijn jeugd”. Aldus Clements Ribeiro. Het is echt een geur dat je meteen aan het strand doet denken, met de zee, zon en een lekkere zoete cocktail.

Een geur die echt geïnspireerd is op de rijke parfums van Brazilië. Citrus, kokosnootakkoorden en muskusachtige noten laten hun warme en sensuele geur achter op de huid. Door de keuze van de extracten kan de geur veilig op de huid worden aangebracht zelfs wanneer de zon op haar hoogtepunt staat. Geen zorgen dus over een verbrande huid of iets anders, deze geur kan je gewoon de hele dag dragen, zelfs als je ligt te zonnebaden.

De Lancaster Sol Da Bahia Eau d’été 100 ml kost € 30,95 en is verkrijgbaar bij de betere drogisterijen en parfumerie zaken.

Wat is jouw favoriete zomerparfum? Laat het gerust weten in de comments!

Volg:

Comments

  1. 30 augustus 2016 / 06:24

    Prachtige fles en de deur daar ben ik zo ontzettend benieuwd naar….

    Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge