Vaseline Advanced Repair Jelly Cream

Vaseline introduceert de eerste crème met de herstellende kracht van 30% Vaseline Petroleum Jelly om de lichaamshuid optimaal te verzorgen, te herstellen en te beschermen tegen omgevingsinvloeden die de huid kunnen uitdrogen. De extra verzorgende en beschermende werking zorgt elke dag voor een zachte, gezonde huid.


 

~DSC_0304Vanaf nu kun je de healing power van de beroemde Vaseline Petroleum Jelly, ook wel bekend als de all-purpose balm of ‘Wonder Jelly’, eveneens ervaren in een verzachtende, makkelijk smeerbare crème. Je droge huid voelt door deze crème zijdezacht aan.

In de badkamer, in mijn tas, in de bureaula op mijn werk, op mijn nachtkastje..allemaal plekken waar ik een pot of tube handcrème heb liggen. Oja, die fijne van Lush ligt in de koelkast.

Vaseline Advanced Repair Jelly Cream werkt net zo herstellend als de klassieke ‘Wonder Jelly’ maar is makkelijker smeerbaar en laat een minder  plakkerige, vette finish achter.

De multi-purpose crème is ideaal voor:
– Gebruik op ruwe, droge of gebarsten plekjes zoals ellebogen en knieën.
– Gebruik op grotere lichaamszones: om de verzorgende en herstellende kracht van de originele Vaseline Petroleum Jelly te ervaren, met een rijke, zachte finish.
– Een verzorgde uitstraling: de formule heeft ook op de lange termijn een verzorgende werking voor een mooie, gezonde huid.

Het is een vrij dikke handcrème, waar je maar een klein beetje van nodig hebt. De creme trekt snel in en mijn handen voelen direct zacht aan. Zoals ik al schreef laat hij geen vettig laagje achter en kun je gelijk weer verder waar je gebleven was. Zonder dat je overal een vettige laag achter laat.

De nieuwe Vaseline Advanced Repair Jelly Cream is vanaf nu verkrijgbaar bij de meeste drogisterijen voor een adviesprijs van €4,99/130 ml.

Heb jij een favoriete handcrème? Laat het gerust weten in de comments!

*

Volg:

Comments

  1. 31 augustus 2016 / 06:15

    Dat klinkt erg goed!
    Ben er dan ook zo benieuwd naar nu ik je artikel gelezen heb.
    Heb namelijk zoveel schrale en ruwe plekjes….

    Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge