Letterslinger van Wishesfromthemoon.nl

Ik heb heel weinig (eigenlijk helemaal niks) met inspirerend teksten, quotes of andere ‘live, life, laugh’ dingen in huis. Maar toen ik in Haarlem tijdens de kerstmarkt een plaatje van een flamingo (mijn lievelings!) een een pinguïn (Rons lievelings) zag moest ik die wel kopen. Ik vond ze zo leuk namelijk! Een originele tekst bedenken kon ik niet dus het is I LOVE YOU geworden. Deze letterslinger hangt nu boven ons bed. Leuk toch?

Deze letterkaartjes zijn van Wishes from the Moon en ze verkoopt een heleboel mooie, maar vooral schattige kaartjes.  Deze kaarten zijn bedrukt met een handgemaakte illustratie en vertellen stuk voor stuk een klein verhaaltje.

Wat vind jij van deze letterslinger? Laat het gerust weten in de comments! 

Volg:

Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge