Dr.Martens via Sacha.nl

Terug van weggeweest! Zijn ze eigenlijk ooit helemaal weggeweest? Ik kreeg van Sacha deze Dr. Martens en het heeft me wat tijd gekocht om er aan te wennen, maar nu ik ze een paar keer gedragen heb vind ik ze erg leuk!

Ik schrok in de eerste instantie nogal van de ‘gebruiksaanwijzing’ van deze schoenen. Verhalen van mensen over blaren, zere voeten tot bloedens aan toe, 4 weken inlopen en noem maar op. Dat is dus niks voor mij he. Als ik nieuwe schoenen heb wil ik ze gelijk aan en niet eerst een hele lijdensweg ondergaan. Maar: ik had nergens last van! Ik droeg ze eerst (heel verstandig) naar een zit verjaardag. Op de fiets kon me niets misgaan en ook stilzittend op een stoel leek me niet heel pijnlijk voor mijn voeten. De volgende stap was om ze aan te trekken naar de supermarkt. Nog steeds niets aan de hand. Daarom besloot ik dat ik ze ook wel naar mijn werk aan kon. En dat ging ook prima! Geen blaar of pijnlijke plek te bespeuren! Niets aan de hand dus!

Ik moet wel eerlijk bekennen dat ik ze moeilijk te combineren vind. Ik draag ze nu alleen met een jurkje of een (hele strakke) zwarte broek. Misschien komt het doordat ze zo groot ogen? Of door de print? Ik weet niet, maar hoor graag hoe jullie ze zouden combineren!

Mijn Dr. Martens hebben een grijze slangenprint, waardoor ze net iets minder standaard zijn dan de effen gekleurde Dr. Martens. Begrijp me niet verkeerd, die vind ik erg mooi!! Alleen passen ze door dit printje wat beter bij mij.

Ik vind deze schoenen iedere keer mooier worden, ze lijken iets minder stuk en vallen wat soepeler. Mijn tip als je van plan bent om Dr. Martens aan te schaffen: bereid je voor op een paar weekjes tijd om ze in te lopen, dan kan het achteraf alleen maar meevallen! De maat valt normaal.

In de webshop van Sacha vind je nog meer kleuren en modellen. Verzenden vanaf €49,95 is gratis en je hebt je bestelling al binnen 1-3 werkdagen binnen!

Klik hier om deze snakeprint Dr. Martens gelijk te bestellen! 

Wat vind jij van Dr. Martens? Hoe zou jij ze combineren? Laat het gerust weten in de comments! 

*

Volg:

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge